Türk Hava Yolları'ndan KAP'a Bilet Fiyatları Açıklaması

Türk Hava Yolları Anonim ortaklığı bilet fiyatları ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan pay satın alınmasıyla ilgili KAP'a açıklama yaptı.

Türk Hava Yolları'ndan KAP'a Bilet Fiyatları Açıklaması

Türk Hava Yolları tarafından KAP'a yapılan bildirimde, Şirketin Genel Müdürü Bilal Ekşi'nin açıklamaları olarak servis edilen haberlere dikkat çekilirkjen, yeni havalimanına taşınılmasıyla birlikte ilgili havalimanında oluşacak rekabet ile fiyatların düşeceği ve 2018 yılı sonuna kadar THY'nin büyümesinin yüzde 10'un üzerinde olacağı belirtildi.

2019-2020 yıllarında, filoya katılacak uçaklarla birlikte kapasitenin 2 yıllık toplam büyümenin yüzde 10'u geçeceğine yer verilen bilgilendirmede, "THY, İstanbul Yeni Havalimanı'na geçtikten sonra artacak Elexbet olan kapasitemiz ve bu havalimanına sefer düzenleyecek diğer havayollarının fiyat politikalarına da bağlı olarak fiyatlarımızın rakiplerimize göre rekabetçi olacağını öngörüyoruz. İstanbul Yeni Havalimanı'nın faaliyete geçmesiyle beraber, bilet fiyatlarının geçmişte de olduğu gibi rekabet ve talep doğrultusunda belirleneceğini öngörüyoruz" ifadelerinin yer aldığı görüldü.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA