THY'nin Lüks Araçlı Transfer Hizmet Noktası Arttı

Türk Hava Yolları Business sınıfında seyahet eden yolcular için tahsis ettiği özel şoförlü, lüks araçlı transfer hizmetine 6 şehir daha ekleyerek bu hizmetin sunulduğu nokta sayısını 20'ye çıkardı.

THY'nin Lüks Araçlı Transfer Hizmet Noktası Arttı

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ve Kanada'da 36 mile kadar yolculara havalimanı ile şehir merkezi arasında lüks araçlarla ücretsiz transfer hizmeti veriliyor. THY, Abu Dhabi, Dubai, Doha, Kuveyt, Beyrut, Tel Aviv, Tahran, Kahire, Mumbai, Delhi, Karaçi, Lahor, İslamabad, Dakka, Nairobi, Riyad, Dammam, Amman, Cidde veya Bahreynden ABD ya da Kanadaya veya bu istikametlerin tam tersi yönünde seyahat eden Business Class yolcularına lüks transfer hizmeti sağlıyor. Ücretsiz yolculuk hizmeti Atlanta, Boston, Chicago, Houston, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco, Washington, Montreal, Toronto’da 56.3 km'ye kadar geçerli oluyor. Yolcular 35 milin aşılması durumunda ek ücret ödüyor.

Hizmetten faydalanmak için biletlerin seyahatten en az 1 gün önce alınması gerekli. Gidiş-dönüş business class bileti sahipleri ABD ve Kanada 'nın kentlerinde hem havalimanı-kent merkezi hem de kent merkezi-havalimanı transferlerinde özel sürücü hizmetinden faydalanabiliyor. Tek yön dönüş business bileti sahipleri sadece şehir merkezi havalimanı yönünde, tek yön gidiş  business bileti sahipleri ise havalimanı kent merkezi yönünde kullanabiliyor.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA