TEB'den 60 Ay Vade ile Yeni İhtiyaç Kredisi

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) yeni ihtiyaç kredisi başvuru işlemleri başladı. TEB'den 'Dijital Kanallardan İhtiyaç Kredisi' başlığı altında yayımlanan duyuruda yüzde 1.69 oranla ihtiyaç kredisi verileceği, bu kredi kampanyası için başvuruların www.teb.com.tr ,CEPTETEB, Mobil, İnternet bankacılığı ve müşteri hizmetleri kanallarıyla yapılabileceği, ödemelerin 60 ay vade ile yapılabileceği bildirildi.

TEB'den 60 Ay Vade ile Yeni İhtiyaç Kredisi

TEB'den 60 Ay Vade ile Yeni İhtiyaç Kredisi

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) yeni ihtiyaç kredisi başvuru işlemleri başladı. TEB'den 'Dijital Kanallardan İhtiyaç Kredisi' başlığı altında yayımlanan duyuruda yüzde 1.69 oranla ihtiyaç kredisi verileceği, bu kredi kampanyası için başvuruların www.teb.com.tr ,CEPTETEB, Mobil, İnternet bankacılığı ve müşteri hizmetleri kanallarıyla yapılabileceği, ödemelerin 60 ay vade ile yapılabileceği bildirildi. TEB duyurusunda, 'Masraflar üst üste geliyorsa Siz de TEB Dijital kanallarına gelin. %1,69 faiz oranıyla avantajlı ihtiyaç kredisi sizi bekliyor.%1,69 faiz oranı başvuruları ve kullandırımı sadece aşağıdaki kanallarda geçerlidir.Maksimum vade 60 aydır.Maksimum kullandırım tutarı 30.000 TL'dir.Farklı vade ve tutarlar için kredi kullanımı yapılabilir." ifadelerini kullandı.

Tabloyla ilgili 'İşbu tablo eşit taksitli kredi tutarları için örnek olarak oluşturulmuştur. Diğer vade ve tutarlarda faiz oranı değişiklik gösterebilir.Sigorta bedeli Yıllık Kredi Koruma Hayat Sigortası primi olup poliçe kredi vadesi boyunca geçerlidir; poliçe primi müşterinin yaşı, kredi taksit tutarı, faiz oranı, kredi vadesine göre değişiklik gösterebilir. Efektif  Aylık ve Efektif Yıllık Faiz Oranı / Yıllık Maliyet Oranına yasal vergiler dahil edilmiştir.Sigorta masrafı yıllık maliyet oranı hesabına dahil edilmemiştir. TEB, kredi başvurularını serbestçe değerlendirme ve uygun görmediği başvuruları onaylamama hakkına sahiptir. TEB kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.  Güncel faiz oranları için www.teb.com.tr. adresini ziyaret edebilir veya size en yakın TEB şubelerine başvurabilirsiniz.' uyarısı yapıldı.

KREDİ FAİZLERİ HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

İhtiyaç kredisi faizleri konusundaki düşüncelerinizi sayfanın altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA