Son Dakika: Tren Bilet Fiyatlarına ve PTT Hizmetlerine Zam Geldi

SON DAKİKA HABERİ: Önceki gün köprü ve otoyol ücretlerine gelen zamdan sonra bir zam haberi daha geldi. Yapılan açıklamada tren bilet fiyatları ile postane ücretlerine de zam geldiği bildirildi.

Son Dakika: Tren Bilet Fiyatlarına ve PTT Hizmetlerine Zam Geldi

7 Ekim 2019 gününe bir zam haberi ile daha uyandık.

Önceki gün otoyol ve köprü geçişlerine gelen zamdan sonra bugün bir zam haberi daha geldi. Yapılan son dakika açıklamasında tren ve posta ücretlerine yüzde 20 oranında bir zam yapıldığına yer verildi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında, Bakanlığa bağlı ve ilgili genel müdürlükler tarafından sunulan hemen hemen tüm hizmetlere ortalama yüzde 20 oranında bir zam yapıldığına yer verildi.

TCDD' ye bağlı hızlı ve konvansiyel bilet fiyatlarının ücretlerine düzenleme yapıldı ve bilet fiyatlarında yüzde 20 oranında bir zam yapıldı. Bu zamla birlikte Ankara 'dan İstanbul 'a gitmek isteyen bir kişi  daha önceden 71 TL ödeme yaparken , zamla birlikte bu bilet fiyatı  85 TL' seviyesine kadar çıkarıldı. Bunun yanı sıra Ankara - Eskişehir ve Ankara - Konya hızlı tren biletleri ise 31 TL'den 37,50 TL'ye yükseltildi. İndirimli bilet 26,50 TL'den 32 TL'ye çıkakrıldı.

PTT GÖNDERİLERİNE DE ZAM GELDİ

Bunun yanında, PTT gönderilerine de zam geldi. PTT'de normal ve diğer günderi bedelleri bugünden itibaren yüzde 20 arttı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA