Son dakika.. Gram ve çeyrek altın fiyatı sert yükseldi

Son dakika haberi.. Haftaya sert düşüşle başlayan gram altın, haftanın ikinci yarısında yükselişe geçti. Gram altın 3 günde 11 TL değer kazanırken çeyrek altın aynı süreç içinde 16 TL'lik bir değer kazandı. İşte piyasalardan alınan son dakika bilgileri ve güncel altın fiyatları.

Son dakika.. Gram ve çeyrek altın fiyatı sert yükseldi

Son dakika.. Gram altın 11 TL arttı.

30 eylül 2019 Pazartesi gününe 270 TL seviyesinden başlayan gram altın, hafta boyunca düşüşünü sürdürdü. 

Aynı gün piyasalar kapandıktan sonra 269 TL seviyesine kadar gerileyen gram altın, 1 Ekim tarihine de bu seviyeden başladı. Gün içinde sert bir düşüş içine giren gram altın, 265 TL seviyesine kadar geriledi.

Son 2 ayın en düşük seviyesine kadar gerileyen gram altın, 2 Ekim 2019 Çarşamba günü yükselişe geçti ve yeniden 270 TL seviyesini gördü. 

GRAM ALTIN 3 GÜNDE 11 TL ARTTI 

KAPALI ÇARŞIDAN ALINAN SON DAKİKA BİLGİLERİNE GÖRE GRAM ALTIN 276 TL SEVİYESİNE KADAR YÜKSELDİ. 

Hafta başında 265 TL'ye kadar gerileyen gram altın, 11 tl' lik artışla bu hafta en çok kazandıran yatırım aracı oldu.

435 TL seviyesine kadar gerileyen çeyrek altın fiyatı ise 16 TL'lik bir artış gösterdi ve 251 TL seviyesine kadar yükseldi.

Kısa sürede hızlı düşen ve yine kısa sürede  yükselen altın, son dönemlerde yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım aracı olmayı sürdürüyor 

YAPTIRIMLAR ARALIK AYINA ERTELENDİ 

ABD Başkanı Donald Trump, geçtiğimiz ay Çin' e bir dizi yaptırım uyguladı. Ancak ek gümrük vergileri geçici olarak durduruldu. Edinilen bilgilere göre ek gümrük vergileri Aralık ayına ertelendi.