Son Dakika: Dolar ile Euro Kuru Düştü Altın Fiyatları Hızlı Yükseldi

Son dakika haberi: Piyasalar güne hareketli başladı. Dolar ile euro kuru düşüşe geçerken gram altın hızlı şekilde 252 TL 'den yükselişe geçti. İşte güncel döviz kuru ve altın fiyatları.

Son Dakika: Dolar ile Euro Kuru Düştü Altın Fiyatları Hızlı Yükseldi

Son dakika: Dolar düştü altın sert yükseldi.

G20 Liderler Zirvesi 'nde yaşanan gelişmeler sornası dolar ile altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Özellikle gram altın , 265 TL seviyesinde seyrederken G20 sonrası gram altın bir günde sert düştü ve Pazartesi günü 251 TL seviyesine kadar geriledi. 

Dolar kuru ise geçtiğimiz hafta 5.80 TL seviyesinde seyrederken yeni haftaya 5,68 TL seviyesine gerileyerek başlamıştı. 

DOLARDA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

Serbest piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre dolar kurunda düşüş devam ediyor. Piyasalardan alınan bilgilere göre dolar kuru 5,64 TL seviyesine gerileyerek 3 Temmuz 2019 gününe başladı. 

İşte dolar kurunda gün içindeki değişim grafiği >>>

EURO KURUNDA SON DURUM

Dolar kuru ile birlikte euro kuru da düşüşe geçti. Önceki gün 6.40 TL seviyesinde seyreden euro kuru , bugün 6.36 TL seviyesine düştü.

İşte euro kurunda gün içindeki değişim grafiği >>

ALTIN FİYATLARI HIZLI YÜKSELDİ

Kapalı çarşıda altın fiyatları bugün hızlı şekilde yükseldi. G20 Liderler Zirvesi 'nde Çin ile ABD 'nin anlaşması sonrası altın fiyatlaır sert şekilde düşmüştü. ABD ile Çin arasında müzakereye gidilecek olması altın piyasasını bir anda düşürdü ama gram altın bugüne sert yükselişle başladı. 

ABD ile İran arasındaki gerilimin gittikçe yükselmesi sonrası gram altın dün gece yine yükseldi. Önceki gün sabah saatlerinde 252 TL seviyesinde olan gram altın , bugün 260 TL seviyesine bir anda yükseldi. 

Gram altın şu sıralar 258 TL seviyesinde seyrediyor. İşte diğer altın cinslerinde son durum.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA