Sigara Zammı Açıklaması Geldi-5 TL Zam Yapıldı mı?

Sigara zammı ile ilgili son dakika açıklaması BAT Türkiye 'den geldi. Yapılan açıklamada 5 TL 'lik sigara zammı iddialarına cevap verildi. İşte detaylar.

Sigara Zammı Açıklaması Geldi-5 TL Zam Yapıldı mı?

Sigara zammı hakkında son dakika açıklaması.

Önceki akşam sosyal medya üzerinde yayımlanan ve kısa süre içinde büyük ses getiren sigaraya 5 TL zam yapılacak iddiaları hakkında British American Tobacco 'dan bir açıklama geldi. 

TWİTTER 'DA GÜNDEM OLDU

Twitter 'da bir sayf tarafından yapılan pylaşım sonrası vatandaşlar , sigarya 5 TL zam mı gelecek sorusunu araştırmaya başladı. Konu ile ilgili BAT 'Türkiye 'den açıklama geldi.

Söz konusu iddiada bazı sigara markalarına 5 TL zam geleceği şu şekilde belirtilmişti:

İşte söz konusu paylaşımdaki o liste

BAT Türkiye tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamad sigaraya zam gelmeyeceği , iddiaların doğru olmadığı bildirildi. İşte o açıklama:

 "Bugün bazı sosyal medya hesaplarından British American Tobacco Türkiye ürünlerine zam yapılacağı şeklinde verilen haberler ve sözde zamlı fiyat listeleri gerçeği yansıtmamaktadır. Kurumumuzun ürünlerine yönelik aldığı bir zam kararı yoktur. Gerçek olmayan ve kurgulanmış görseller ile servis edilen, ne amaçla yapıldığını anlayamadığımız bu tür haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz."

KADIN -ERKEK DİĞER MEMUR ADAYLARI BU SAYFADA

>>>> TIKLA KATIL

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA