Seçim Sonrası Piyasalar Açıldı-Dolar Kuru ve Gram Altın Fiyatlarında Flaş Hareketlilik

Son dakika haberi: Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından piyasalar açıldı ve döviz kuru ile altın fiyatlarının tepkisi belli oldu. İşte piyasalarda son durum ve döviz kuru ile altın fiyatları.

Seçim Sonrası Piyasalar Açıldı-Dolar Kuru ve Gram Altın Fiyatlarında Flaş Hareketlilik

Seçim sonuçları sonrası dolar ve altın düşüşe geçti.

Önceki gün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri yapıldı. 31 Mart 'ta yapılan seçimin iptal edilmesi sonrası önceki gün yeniden seçim yapıldı ve Ekrem İmamoğlu kazandı. Seçim sonuçlarının piyasaya etkisi büyük merakla bekleniyordu. Pazartesi sabah saatlerinde piyasaların açılması ile birlikte döviz kuru ile altın fiyatlarında düşüş yaşandı. 

DOLAR NE KADAR OLDU?

Geçtiğimiz Cuma gününü 5,82 TL seviyesinden kapatan dolar kuru , piyasalardan alınan son dakika verilerine göre düşüşe geçti. Sabah saatlerinde 5,82 TL seviyesinde olan dolar kuru , 5,74 TL seviyesine düştü. 

İşte dolar kurundaki değişim grafiği >>

EURO KURU NE KADAR OLDU?

Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre euro kuru da düşüşe geçti. 6,57 TL seviyesinde olan Euro kuru piyasaların açılması ile birlikte düşüşe geçti ve 6,52 TL seviyesine geriledi. 

İşte euro kurunda son durum.

GRAM ALTIN FİYATI

Altın piyasaları, önceki haftayı oldukça hareketli geçirdi. Geçtiğimiz hafta başında 250 TL olan gram altın , hafta boyunca ABD-İran arasında yaşanan gelişmeler sonrası yükselişe geçti ve 262 TL seviyesine kadar geldi. 

Önceki gün yapılan seçimlerin ardından piyasalar bugün açıldı ve gram altın düşüşe geçti. Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre gram altın 258 TL seviyesine kadar geriledi. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA