QNB Finansbank 60 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi Kampanyasını Başlattı ! Finansbank Kredi Faiz Oranları Açıklandı

QNB Finansbank da yeni ihtiyaç kredisi kampanyasını tanıttı. QNB Finans Bank'dan yeni ihtiyaç kredisi kampanyası tanıtıldı. 'Her Türlü acil nakit ihtiyacınızda QNB Finansbank Yanınızda' , 'İhtiyaçlarınızı bahara ertelemeyin' başlıklarıyla duyurulan yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında taksitler 3 ay ödemeli olarak başlatılabiliyor.

QNB Finansbank 60 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi Kampanyasını Başlattı ! Finansbank Kredi Faiz Oranları Açıklandı

QNB Finansbank 60 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi Kampanyasını Başlattı ! Finansbank Kredi Faiz Oranları Açıklandı

QNB Finansbank da yeni ihtiyaç kredisi kampanyasını tanıttı. QNB Finans Bank'dan yeni ihtiyaç kredisi kampanyası tanıtıldı. 'Her Türlü acil nakit ihtiyacınızda QNB Finansbank Yanınızda' , 'İhtiyaçlarınızı bahara ertelemeyin' başlıklarıyla duyurulan yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında taksitler 3 ay ödemeli olarak başlatılabiliyor. Finansbank'ın yeni ihtiyaç kredisi duyurusunda 'Sorun nakitse canınızı sıkmayın; Finansçı ile rahat bir nefes alın! QNB Finansbank’ın ihtiyaç kredisi ile taksitlerinizi ödemeye 3 ay sonra başlayabilir, üstelik evrak-kefil gerekmeden onaylanan kredinizi anında hesabınıza aktarabilirsiniz.' ifadelerine yer verilirken, 15 bin TL'ye 60 ay vadeli tüketici kredisi çeken vatandaşların bu kredi için aylık 453 TL , yüzde 1.84 faiz ile ödeme imkanı tanınacağı belirtildi. Kampanyaya başvurular İnternet, cep şubeleri, şubeler ya da çağrı merkezleri üzerinden yapılabileceği gibi, taksit erteleme seçenği ile 3 ay ertelemenin de hızlıca yapılabileceği belirtildi.

FAİZ ORANLARI DÜŞTÜĞÜ ANDA HABERDAR OLMAK İÇİN TÜRKİYE'NİN LİDER MEMUR ADAYI VE EKONOMİ SİTESİ KAMU BÜLTENİ'NİN MOBİL UYGULAMASINI İNDİR! İNDİRMEK İÇİN TIKLA.

 QNB Finansbank ihtiyaç kredisine ilişkin ayrıca şu ifadelere yer verildi : 

QNB Finansbank’ta hesabınız varsa “Hemen Başvur” butonuna tıklayabilir, başvurunuzu anında gerçekleştirebilirsiniz.QNB Finansbank müşterileri, 0850 222 0 900 numaralı çağrı merkezimizi arayarak da 7/24 ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirler.İnternet ve Cep Şubesi üzerinden yapılan başvurularda herhangi bir belge talep edilmemektedir. Farklı kullanım amaçlarına yönelik kredi çeşitleriyle sizleri rahatlatacak finansman çözümlerimiz için diğer ürünlerimizi de inceleyebilirsiniz.

FAİZLERLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ SAYFANIN ALTINDA YER ALAN YORUM KISMI VASITASIYLA BİZLERLE VE DİĞER ZİYARETÇİLERİMİZLE PAYLAŞABİLİRSİNİZ.