Polis Akademisi POMEM Başvuru Ücretine Zam Yaptı-İşte Anlaşmalı Banka

Polis Akademisi, 24. dönem POMEM başvuru ilanını yayımladı. Yayımlanan polis alımı ilanında başvuru ücretine zam yapıldığı görüldü.

Polis Akademisi POMEM Başvuru Ücretine Zam Yaptı-İşte Anlaşmalı Banka

24. dönem POMEM polis alımı başvuru ücreti belli oldu.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında Güven Masası uygulaması kapsamında lisans ve ön lisans mezunu 3 bin kadın polis alımı yapılacağına yer verildi. 2500 lisans , 500 ön lisans mezunu kadın polis alımı için başvuru ekranı açıldı ve başvuru ücreti belli oldu.

POMEM BAŞVURU ÜCRETİNE ZAM GELDİ

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan 24. dönem POMEM 3 bin kadın polis alımı başvuru kılavuzunda başvuru ücretinin 130 TL olduğuna yer verildi. Başvuru yapmak isteyen adayların Polis Akademisi Başkanlığı Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğünün Türkiye Halkbank Gölbaşı Şubesi/ANKARA “24. Dönem POMEM Giriş Sınavı” isimli hesaba 130 TL olan başvuru ücretini yatırması ve daha sonra internet üzerinden müracaatını yapması gerekmektedir.

23. DÖNEM POMEM 'DE 100 TL 'YDİ

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında başvuru alınan 23. Dönem POMEM polis alımında başvuru ücreti 100 TL' ydi. Ancak 24. dönem POMEM 'de bu ücret zam geldi ve başvuru ücreti 130 TL oldu.

BEKÇİ ALIMINDA DA  BAŞVURU ÜCRETİ 130 TL OLMUŞTU

8 bin çarşı ve mahalle bekçisi alımında da adaylardan 130 TL başvuru ücreti alınmıştı. Bekçi alımına 200 binden fazla kişi başvuru yapmıştı.

POLİS ALIMI BAŞVURUSU

24. dönem polis alımı başvuru ekranı ve başvuru şartları için TIKLAYIN

YENİ DÖNEM POLİS-PÖH-POMEM-BEKÇİ ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN