Parasını altına değil ona yatıran zengin olacak! 6 ayda zengin olmanın formülünü verdiler

Yatırım yapan kişiler tarafından bazı yatırım araçları tercih edilmektedir. Bunlardan biri de döviz olmaktadır. Buna yatırım yapanın yüzü çok gülecek...

Parasını altına değil ona yatıran zengin olacak! 6 ayda zengin olmanın formülünü verdiler

Yerel seçimler sona erdikten sonra yatırım yapan vatandaşlar tarafından döviz fiyatları araştırılmaktadır. Özellikle son zamanların en çok tercih edilen döviz yatırımı sayesinde siz de gelirinizi kolayca artırabilirsiniz. Hal böyle olunca da insanlar tarafından dolara yönelim başladı. 

Yatırım araçları arasında yer alan kur korumalı mevduat hesabı son zamanlarda çok tercih edilmekle beraber eskiler tarafından tercih edilen yatırım aracı döviz ve altın olmaktadır. Bu bakımdan döviz kuruna yatırım yapan kişiler her gün güncel dolar, euro, sterlin fiyatlarını araştırmakla beraber yatırımcıların tavsiyelerini de dinlemektedir. Peki, dolar ne kadar olacak?

Dolar 3 Katına Çıkabilir! 

Son zamanlarda İran ile İsrail arasında olan gerilim sebebiyle tüm döviz piyasası olumsuz olarak etkilendi. Savaş olursa eğer döviz fiyatı artacağı gibi savaş olmazsa döviz fiyatı sabit kalacaktır. Konuyla ilgili ekonomist Devrim Akyıl tarafından açıklama yapıldı. Yapılan açıklama kapsamında;

Döviz

"1999 yılı ile 2000 yılını yaşayanlar bilirler ki bize IMF tarafından birşey dayatıldı. Bunları da gündeme getirelim derken kriz yaşadık. O zamanda da doların yıl sonu ne kadar olacağı çok belliydi. 2001 yılı Şubat ayı Anayasa fırlatma krizi adıyla uydurulan bu başarısızlık IMF'nin başarısızlığı olmakta. Bu hafta da IMF tarafından yapılan görüşmeler kilit oldu. 

Ekonomi bu şekilde devam edipte düzelme olmazsa 50 TL ile 60 TL arasında olması bile yeterli kalmamakla beraber 6 ay sonra 100 TL'lik dolar kurunu konuşmaya başlarız. Tıpkı o dönemde olduğu gibi dolar 3 katına kadar çıkabilir." denildi.