O Belediyeden İşçi Maaşlarına Yüzde 30 Zam

Son dakika haberi: Bandırma Belediye Başkanı, sosyal medya hesabı üzerinden bir son dakika açıklaması yaptı ve işçi maaşlarına yüzde 30 zam yapıldığını duyurdu.

O Belediyeden İşçi Maaşlarına Yüzde 30 Zam

Bir belediye daha işçilere örnek bir maaş zammı yaptı.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımda Mirza, işçilerin maaşlarına yapılan zam miktarını kamuoyuna duyurdu. 

Balıkesir 'in Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza'nın sosyal medyada yaptığı açıklama şu şekilde;

"Bugün imzaladığımız toplu sözleşme ile Bandırma Belediyesinin farkını bir kez daha ortaya koyduk. Çalışanların güvence altında olmaları için sendikalara üye olması gerektiğini her zaman dile getirdik. Çoğu yönetim işçileri sendikaya üye olursa işten atmakla tehdit ederken biz çalışanlarımızın sendikaya üye olması için çaba sarf ettik. Çünkü biliyoruz ki iyi şartlar altında çalışan insanlar her zaman daha güzel işler üretir. Çalışanlarımızın maaşlarının % 25’lik enflasyon düzeyinin karşısında erimemesi için günlük ücretlerine % 30 zam yaptık. Yaptığımız zam ile en düşük kadrolu işçimizin maaşı 4100 TL oldu. Aldıkları maaş analarının ak sütü gibi helal. Yapılan sözleşme işçilerimize ve belediyemize hayırlı olsun."

Kamubulteni.com  | Ankara