Müjde Geldi: Başvuru Yapana 2 Bin TL (2019-2020 Burs Başvurusu)

Son dakika haberi: Birçok kurumun burs başvurusu başladı. Binlerce öğrenciye 2 bin TL 'ye kadar burs verilecek. İşte burs veren kurumların listesi ve detaylar.

Müjde Geldi: Başvuru Yapana 2 Bin TL (2019-2020 Burs Başvurusu)

Burs başvuruları başladı.

Birçok kurum öğrencilere burs veriyor. Biz de Kamubulteni.com olarak bu haberimizde burs veren kurumları , başvuru tarihlerine ve başvuru detaylarına yer verdik. 

TÜRKİYE'NİN MÜHENDİS KIZLARI BURSU  BAŞVURUSU

Türkiye’nin Mühendis Kızları Projesi  adı altında bilgisayar, çevre, elektrik - elektronik, endüstri, inşaat ve makine mühendisliği okuyan kız öğrencilere burs verilecek. Başvurular, eylül-ekim aylarında alınacak. 9 ay boyunca, aylık 600 TL burs ödenecek.

İSTANBUL SANAYİ ODASI VAKFI BURSU BAŞVURUSU

Başvurular 1-30 Eylül arasında isov.org.tr intenet sitesinden alınıyor. İstanbul, Kocaeli ve Tekirdağ okumak ve üniversitelerin mühendislik fakültelerinde öğrenim görenlere burs veriliyor.  Geçen yıl burs 450 TL 'ydi.

İSTANBUL TİCARET ODASI BURSU BAŞVURUSU

Burs başvurusu Eylül Ekim aylarında  ito.org.tr adresinden alınacak. İstanbul’dak bulunan devlet üniversitelerinin lisans öğrencileri ve ÖSYM tarafından yüzde 100 bursla vakıf üniversitelerine yerleşen öğrencilere burs veriliyor. Geçen yıl burs 665 TL’ydi. 

ANADOLU VAKFI BURSU BAŞVURUSU

Her yıl 1-30 Eylül tarihleri arasında burs başvuruları anadoluvakfi.org.tr adresi üzerinden alınıyor. 

SEMA YAZAR VAKFI BURSU BAŞVURUSU

Ankara’da okuyan öğrencilerine burs veriliyor. . Burs başvuru tarihi ve miktarı eylülde semayazar.org.tr adresinden  yayınlanacak.

SAĞLIK VE SOSYAL YARDIM VAKFI VAKFI BAŞVURUSU

19 Ağustos günü başlayan burs başvurusu 13 Eylül gününe kadar alınacak. Aylık 400 TL burs veriliyor. Başvurular ssyv.org.tr adresi üzerinden yapılacak.

VGM BURSU BAŞVURUSU

VGM bursu başvurusu 15 Eylül-30 Ekim arasında. 8 ay boyunca aylık 250 TL.  Anne veya babası hayatta olmayan, maddi durumu yetersiz öğrencilere öncelik tanınıyor.

ÇAĞDAŞ EĞİTİM VAKFI BURSU BAŞVURUSU

Başvurular 30 Eylül 2019 gününe kadar alınacak. cev.org.tr adresi üzerinden başvurular alınıyor. 

VEHBİ KOÇ VAKFI BURSU

Başvurular 2-30 Eylül tarihleri arasında. Geçen yıl aylık 625 TL'di. Akdeniz, Atatürk, Boğaziçi, Dokuz Eylül, Fırat, Gaziantep, Harran, İstanbul Teknik, Marmara-İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Atatürk Eğitim Fakültesi- Mersin, Muğla Sıtkı Koçman, Ondokuz Mayıs, ODTÜ, Selçuk, Uludağ ve Van 100. Yıl üniversitelerinde okuyan öğrenciler faydalanıyor.

KYK BURSU BAŞVURUSU

KYK burs ve kredi başvuruları Ekim ayında başlayacak.

TÜBİTAK BURSU BAŞVURUSU

YKS 'de belli sıralamaya giren ve  TÜBİTAK’ın belirlediği alanlara yerleşen öğrencilere burs verilecek. Başvurular ekimde başlıyor. Aylık burs miktarı 750 TL ile 2 bin TL arasında değişiyor. .

SABANCI VAKFI BURSU BAŞVURUSU

Sabancı Vakfı bursu üniversite hayatı boyunca veriliyor. Geçen yıl 4 yıllık okuyanlara aylık 600 TL veriliyordu. Sadece Ankara, Boğaziçi, Çukurova, Dokuz Eylül, Ege, Gazi, Hacettepe, İstanbul, İstanbul- Cerrahpaşa, İTÜ, Marmara, ODTÜ ve Yıldız Teknik üniversitelerinde okuyan öğrencilere burs veriliyor.

TEV BURSU

TEV ’in 2 bursu var. Biri başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan öğrencilere verilen ‘TEV Üniversite Bursu’. Aylık 700 TL. İkincisi de üniversite sınavında ilk 5 binde yer alan öğrencilere verilen ‘TEV Üstün Başarı Bursu’. Bu burs aylık 1.400 TL. 9 ay verilen burslar için 1-22 Eylül'de ‘tev.org.tr’den başvuru yapılabilir.

ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ BURSU

3-12 Eylül tarihleri arasında başvurular cydd.org.tr adresi üzerinden alınacak. Miktarı 250 TL.

MEHMET ZORLU VAKFI BURSU BAŞVURUSU

Sadece iktisadi ve idari bilimler fakülteleri ile mühendislik, hukuk, endüstriyel tasarım, matematik, fizik ve kimya bölümlerinde okuyan, başarı ve ihtiyaç kriterini karşılayan öğrencilerine burs veriliyor. Başvurular, burs kapsamındaki üniversitelerin burs ofislerine yapılıyor. 

21. YÜZYIL EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI BURSU BAŞVURUSU

23-27 Eylül  tarihleri arasında burs alınacak. yekuv.org adresi üzerinden başvurular alınacak. Sadece İstanbul’daki devlet üniversitelerinin öğrencilerine burs veriliyor. Burs 300 TL.

TOPLUM GÜNÜLLÜLERİ VAKFI BURSU BAŞVURUSU

2 Eylül- ile 2 Ekim tarihleri arasında başvurular tog.org.tr adresi üzerinden alınacak.  Burs miktarı 250-500 TL arasında değişmekte olup, 10 ay süreyle veriliyor.

TEKFEN VAKFI BURSU BAŞVURUSU

TEKFEN Vakfı için başvurular, 9 Eylül tarihinde başlayacak ve 22 Eylül 'e kadar alınacak.  İlk aya mahsus, aylık burs miktarının iki katı ödeme yapılıyor.  Geçen yıl aylık 650 TL burs ödendi.

BORUSAN KOCABIYIK VAKFI BURSU BAŞVURUSU

Bu burs sadece İstanbul Üniversitesi, İTÜ, ODTÜ ve Boğaziçi üniversitelerinin mühendislik, işletme ve iktisat fakülteleri ile Uludağ ve Afyon Kocatepe üniversitelerinin hukuk fakültelerinde okuyan öğrencilere veriliyor. 

ELGİNKAN VAKFI BURSU BAŞVURUSU

İTÜ, İstanbul, ODTÜ, Boğaziçi, Ege, Yıldız Teknik ve Celal Bayar üniversitelerinde okuyan öğrencilere burs veriliyor. Aylık 400 TL olan burs, 12 ay süreyle veriliyor. Burs başvuruları, eylülün başında burs programında yer alan üniversitelerin burs ofislerine yapılacak.

TÜM GELİŞMELERDEN, YENİ BURS BAŞVURULARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN