Memur Maaş Zammı İçin İlk Rakam Geldi: Memur Sen TİS Maaş Zammı Talebini Açıkladı

Son dakika haberi: Memurların toplu sözleşme görüşmesi öncesi beklenen açıklama geldi ve Memur Sen TİS görüşmelerindeki zam talebini açıkladı.

Memur Maaş Zammı İçin İlk Rakam Geldi: Memur Sen TİS Maaş Zammı Talebini Açıkladı

Beklenen açıklama geldi.

1 Ağustos günü memurların toplu sözleşme görüşmeleri başlayacak. 1 hafta kala beklenen açıklama geldi ve Memur Sen toplu sözleşmede maaş zammı için talebini açıkladı. 

Memur-Sen, 2020-2021 Toplu Sözleşmesinde taban aylığa seyyanen 200 TL, ilk yıl %8+7, ikinci yıl %6+6 zam ve 1. yıl %3, 2. yıl %2 refah payı talep etti.

MEMUR SEN BAŞKANI: ABARTILI TEKLİF SUNMADIK

Memur Sen Başkanı Ali Yalçın, Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı önünde yaptığı açıklamada, abartılı teklifler sunmadıklarını, makul teklif sunduklarını belirterek, makul bir yanıt beklediklerini ifade etti.

KAMU SEN 10+10 İSTEDİ

Toplu sözleşme görüşmelerinde memur kesimini temsil edecek Türkiye Kamu-Sen, 2020-2021 yıllarını kapsayan  Toplu Sözleşme görüşmeleri öncesi talebini açıkladı. 1 Ağustos 'ta başlayacak TİS pazarlıklarına Kamu Sen, memur maaşlarının taban aylığına seyyanen 600 lira, ilk yıl %10+10, ikinci yıl %8+8 zam ve her iki yıl için yüzde 3 refah payı talep edeceğini duyurdu.

TİS GÖRÜŞMELERİNDEN ANBEAN HABERDAR OLMAK İÇİN TIKLA-TAKİP ET

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN