Market alışverişi yapanlara 400 TL para iadesi! Cebinde bu karttan olan yaşadı

Market alışverişi yapanlar için 400 TL para iadesi. İşte detaylar...

Market alışverişi yapanlara 400 TL para iadesi! Cebinde bu karttan olan yaşadı

TEB, müşterilerine özel bir bonus fırsatı sunuyor! TEB Bireysel Kredi Kartı sahipleri, Market ve Gıda harcamalarında harika bonuslar kazanma şansını yakalıyorlar. Bu kampanya kapsamında yapacağınız alışverişlerde toplamda 400 TL'ye varan bonus kazanabilirsiniz. TEB'in bu özel fırsatından yararlanmak için hızlı davranın ve alışverişlerinizi TEB Bireysel Kredi Kartı ile gerçekleştirin. Kampanya detayları için bankanın resmi kanallarından ya da müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. Bu bonuslarla alışverişlerinizi daha keyifli hale getirin ve harcamalarınızın bir kısmını geri alarak ekonomik olarak daha avantajlı bir konuma gelin. Bu kampanya ile TEB, müşterilerine sunduğu kredi kartı avantajlarına bir yenisini ekliyor ve alışveriş keyfini arttırıyor. İşte diğer detaylar...

PARA

TEB MÜŞTERİLERİ İÇİN ÖZEL BONUS FIRSATI

TEB Bireysel Kredi Kartları kullanıcılarına özel bir bonus fırsatı sunuyor! 30 Nisan-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında TEB Bireysel Kredi Kartı ile yapacağınız alışverişlerde toplamda 400 TL'ye varan bonuslar sizleri bekliyor. Bu kampanya kapsamında, Bonus üye işyerlerinden 750 TL ve üzeri alışverişlerinizde 50 TL bonus kazanma fırsatı bulunuyor.

Katılım oldukça kolay! Kampanyaya katılmak için CEPTETEB Mobil Uygulaması üzerinden veya MARKET2 yazıp 4616’ya SMS göndererek başvurabilirsiniz. Bu şekilde bonus fırsatlarından anında yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Bonuslarınızı yüklemek için 7 Haziran 2024 tarihini beklemeniz gerekiyor. Ancak bonuslarınızı harcamak için acele etmeniz önemli, çünkü bonus geri alım tarihi 22 Haziran 2024 olarak belirlenmiştir. Bu fırsatla alışverişlerinizi daha avantajlı hale getirin ve kazandığınız bonusları harcayarak ekonomik olarak daha rahat bir konuma gelin. Bonuslarınızı kaçırmamak için kampanyaya hemen katılın ve alışverişlerinizde keyifli bir bonus sürprizi yaşayın!

PARA

TEB Bireysel Kredi Kartı kullanıcılarına özel muhteşem bir bonus fırsatı sunuyor! 30 Nisan-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya sadece market harcamalarını kapsıyor. İlk 750 TL ve üzeri market alışverişlerinizde 50 TL bonus kazanma şansınız bulunuyor.

TEB'in sunduğu bonus fırsatı kapsamında toplamda 400 TL'ye kadar bonus kazanma imkanı bulunuyor. Kampanya, 750 TL ve üzeri harcamalar için geçerli olup, aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece birincisi bonus kazandırıyor. Ayrıca, ek kart sahipleri, asıl kart sahiplerinin katılımıyla bonus fırsatlarından yararlanabiliyorlar. Bu şekilde, müşterilere geniş bir harcama yelpazesi sunularak bonus kazanma şansı veriliyor.

Bonuslar 7-21 Haziran 2024 tarihleri arasında kullanılabilir ve bonus posu kullanılarak gerçekleştirilen işlemler kampanyaya dahil edilmiştir. Kampanya, internet, MoTo, temassız işlemler ve market harcamalarını kapsamaktadır. Ancak, gıda dışı harcamalar ve farklı ürün kategorilerindeki alışverişler kampanyaya dahil değildir. İade ve iptal durumlarında verilen bonuslar geri alınır. Sadece bonus özellikli Bireysel Kredi Kartı sahipleri kampanyadan faydalanabilir ve bonus özellikli bireysel sanal kartlar da kampanyaya dahildir. Bu detaylarla, kampanyadan yararlanarak bonuslarınızı kazanabilir ve kullanabilirsiniz.

Ancak sade kartlar, banka kartları ve ticari kredi kartları kampanyaya dahil değildir. Katılım için gönderilen SMS'lerin TEB üzerine kayıtlı telefonlardan yapılması gerekmektedir. Kanuni takipte olan müşteriler kampanyadan yararlanamazken, TEB kampanyayı değiştirme veya durdurma hakkını saklı tutuyor. Bu muhteşem bonus fırsatını kaçırmamak için hemen TEB Bireysel Kredi Kartınızı alışverişlerinizde kullanın ve bonuslarınızı kapın!