Mahkumlara Af-Ek Gösterge ve Yeni Askerlik Sistemi Tarihi İçin Kısmi Açıklama

Ek gösterge, yeni askerlik sistemi ve mahkumlara af meselesi ile ilgili kısmi bir açıklama geldi. TBMM çalışmaları , yeniden yapılacak seçimler nedeniyle sekteye uğrayabilir.

Mahkumlara Af-Ek Gösterge ve Yeni Askerlik Sistemi Tarihi İçin Kısmi Açıklama

Son dakika haberi: Yeni askerlik sistemi, af ve ek gösterge hakkında detay.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı son dakika açıklamasında yeni askerlik sistemi, ek gösterge ve mahkumlara af konularını ilgilendiren bir açıklamada bulundu.

AF-EK GÖSTERGE VE YENİ ASKERLİK SİSTEMİ

TBMM Genel Kurulu 31 Mart seçimlerinden 1 ay önce tatile girmiş ve geçtiğimiz haftaya kadar tatil yapmıştı. Genel Kurul ilk olarak geçtiğimiz hafta toplandı. Ek gösterge, yeni askerlik ve mahkumlara af gibi konular hala beklemede. Bu konuların çözümü için  TBMM Genel Kurulu 'nun toplanması beklenirken genel kurulun toplanmaması vatandaşların  tepkisine neden oldu. 

ÖMER ÇELİK 'TEN MECLİS 'İN ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLAMASI

"Meclis gündeminde çok fazla konu var. Meclis çalışma takvimi nasıl olacak?" sorusunu gazeteciler Ömer Çelik 'e yönlendirdi. Ömer Çelik ise bu konulara değindi ve değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik , TBMM 'nin seçim döneminde belli bir dönem çalışacağını ancak tatil de yapabileceğini ifade etti. TBMM 'nin tatil yapıp yapmayacağına meclisin karar vereceğini ifade eden Ömer Çelik , meclisin gündeminin yoğun olacağını ifade etti.

TBMM 'nin seçim sürecinde çalışacağını ifade eden Çelik, seçimlerden önce tatil verilip verilmeyeceğinin meclis taktirinde olacağını söyledi.

SEÇİM KONULARI GECİKTİRECEK Mİ?

23 Haziran günü yeniden seçim yapılacak. Seçimlerin tekrarlanması meselesinin af, ek gösterge ve yeni askerlik sistemini sekteye uğratıp uğratmayacağını göreceğiz. Ancak gündemde yer alan haberlere göre konuların normal sürsinden daha geç gündeme geleceği bekleniyor.

Tasarıları bekleyen vatandaşlarla bilgi alış verişi için TIKLA 

AF-EYT VE EK GÖSTERGE HABERLERİNDEN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA