Lütfü Tükkan: Bu Kadar Mazotu Millete Mi Dağıtacaklar?

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve TBMM Grupbaşkanvekili Lütfü Türkkan, Gölcük Belediyesi'nin 1 Ekim ile 31 Aralık tarihleri arasında kullanmak üzere 300 bin litre mazot alımı yapacağını , ihaleye çıkılan mazot miktarındaki fazlalığı belirterek 'Millete mi dağıtacaklar, yoksa parasını kasadan çıkarmakla mı meşguller' şeklinde konuştu.

Lütfü Tükkan: Bu Kadar Mazotu Millete Mi Dağıtacaklar?

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Kocaeli'nde çıkan yerel gazete Kocaelikoz'un bir haberini sosyal medya hesabı üzerinden değerlendirdi.

Haberde geçen Gölcük Belediyesi'nin mazot ihalesine değinen Lütfü Türkkan, tarihler ve alınacak mazotun fazlalığına dikkat çekerek 'Millete mi dağıtacaklar?' sorusunu sordu. Lütfü Türkkan, Jasminbet konuyla ilgili, "Kocaeli’nde çıkan @KocaeliKoz gazetesinin haberine göre, Gölcük Belediyesi 1 Ekim-31 Aralık tarihleri arasında kullanılmak üzere 300 bin litre mazot alacakmış. İhale 29 Ağustos’ta. Bu kadar mazotu ya millete dağıtacaklar veya mazotu almayıp, parasını kasadan çıkacaklar. Yazık.!" ifadelerini kullandı.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA