KYK Borçlarının Silinmesi İçin Son Dakika Haberi Geldi

KYK Kredi borçlarının silinmesi ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. SGK uzmanı , yaptığı son dakika açıklamasında borçların silinmesinin yeniden gündeme geldiğini söyledi.

KYK Borçlarının Silinmesi İçin Son Dakika Haberi Geldi

KYK borçlarının silinmesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

Kanal D Ana Haber bülteninde bugün yayımlanan haberde, KYK borçlarına dikkatler çekildi. Üniveriste mezunu yüz binlerce gencin büyük bir merakla KYK borçlarının silinmesi ile ilgili SGK uzmanı Özgür Kaya, bu borçların silinebileceğini söyledi.

Kaya, Kanal D'ye yaptığı açıklamada, "KYK ile ilgili borçların tamamen silinmesi söz konusu olabilir, çünkü bu devletin kendi alacağıdır." dedi. 

BORÇLARIN SİLİNMESİ İÇİN DÜZENLEME YENİDEN GÜNDEMDE

KYK borçlarının silinmesi için düzenlemeniğn yeniden gündeme aldığını aktaran haberde, eğer düzenleme gerçekleşirse borçların silinebileceğine yer verildi. 

EĞER BORÇLAR SİLİNMEZSE SON 3 GÜN

Yapılan açıklamanın devamında ise, KYK borçlarının silinmemesi durumunda borçların ödenmesi için son 3 gün kaldığına yer verildi. Yapılandırmadan faydalanan vatandaşların 31 Ocak 'a kadar borçlarını ödemesi durumunda yapılandırması bozulmayacak. 

BAKANLAR KURULU KARARA BAĞLAYACAK

SGK Uzmanı Özgür Kaya, açıklamasının devamında, bu hafta sonu Bakanlar Kurulu 'nun bunu değerlendireceğini ve KYK 'larla ilgili borçların tasviyesini gündeme alacaklarını söyledi. 

Peki sizce KYK borçları silinmeli mi? Yorumlarınızı aşağıdaki kısma yazabilirsiniz.

KYK BORÇLARI HAKKINDA HABER GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN