Kadınlara 15 Bin TL Faizsiz 2 Yıl Geri Ödemesiz Devletten Kredi

Ev kadınlarını ilgilendiren önemli haber. Devlet , iş kurmak isteyen kadınlara 15 bin TL faizsiz ve 2 yıl ödemesiz kredi desteği veriyor. İşte faizsiz kredi ile ilgili detaylar.

Kadınlara 15 Bin TL Faizsiz 2 Yıl Geri Ödemesiz Devletten Kredi

Ev hanımlarına faizsiz 15 bin TL kredi.

İş kurmak isteyen ev hanımlarına devlet desteği devam ediyor. Kadınların işgücüne katılması , iş hayatında kadın sayısının arttırılması için devlet tarafından verilen bu destek için başvurular devam ediyor. 

Herhangi bir masrafa gerek kalmadan ev kadınlarına verilen 15 bin TL kredide faiz istenmiyor. Faizsiz şekilde verilen kredi için 2 yıl geri ödeme de istenmiyor.

12 MİLYONDAN FAZLA EV KADINI VAR

Türkiye genelinde 12 milyondan fazla ev kadını var. Kadınların işgücüne katılım oranını mevcut yüzde 34 seviyesinden  yüzde 41 seviyesine kadar çıkarmak için başlatılan kampanya kapsamında binlerce başvuru yapıldı ve başvurular yapılmaya devam ediliyor. 

2 YIL GERİ ÖDEME YOK

Konu ile ilgili yapılan açıklamada , 15 bin TL faizsiz kredi almaya hak kazananların 2 yıl geri ödeme yapmadığı , 2 yıldan sonra geri ödemelerin yapılmaya başlanacağına yer verildi. 

Bu faizsiz kredi destepğinin yanı sıra Kadın Girişimciler Derneği, kadınların aktif iş hayatında yer alması için eğitim ve finansal kaynak sunuyor. Kamu bankaları ile özel bankalar da iş kurmak isteyen kadınlara düşük faizle kredi veriyor.

6 YILDA ÖDÜYORLAR

15 bin TL faizsiz krediçeken kadınlar , 2 yıl geri ödeme yapmıyor. 2 yılın ardından çekilen kredi 6 yılda ödenebiliyor. 

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Faizsiz kredi desteğinden faydalanmak isteyen kadınların hazırladıkları projeler ile Aile , Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesindeki Vakıflara işyeri açma kredisi başvurusu yapması gerekmektedir. 

Başvuru yapan ve projeleri uygun görülen adaylara devlet tarafından 15 bin TL faizsiz kredi verilecek.Diğer adaylar bu sayfada >> TIKLA KATIL

Projeler , Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarında (SYDV) kurulan heyet tarafından kontrol edilmektedir. 

HİBE DESTEKLERİNDEN, TÜM GELİŞMELERDEN ANBEAN HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN