Kadın-Erkek Zabıta Memuru Alım İlanları Art Arda Yayımlandı! İşte Şartlar

Ümraniye Belediye Başkanlığı , Enez Belediye Başkanlığı , Sultangazi Belediye Başkanlığı ve Meriç Belediye Başkanlığı Zabıta Memuru alımı yapacak.

Kadın-Erkek Zabıta Memuru Alım İlanları Art Arda Yayımlandı! İşte Şartlar

Belediyelere zabıta memuru ve itfaiye eri alımları için ilanlar art arda yayımlanmaya devam ediyor. Ümraniye Belediye Başkanlığı'nın dün yayımladığı 110 Zabıta memuru alımı haricinde farklı belediyelerin de zabıta memuru alımları yapacağı belirtildi. 

ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE BİNLERCE ZABITA MEMURU ALIMI DAHA YAPILACAK!

Önümüzdeki süreçte farklı belediyelerin de zabıta memuru alımı için ilana çıkması bekleniyor. İlanlar yayımlandığı anda her zaman olduğu gibi ilk defa kamu bülteni haber sitesinden duyacaksınız. İlanlar yayımlandığı anda haberdar olmak için kamu bülteni uygulamasını indirebilirsiniz. 

DİĞER İLANLARI KAÇIRMAK İSTEMİYORSAN KAMU BÜLTENİ UYGULAMASINI İNDİR!

ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MEMURU ALIMI

Ümraniye Belediye Başkanlığı'nın zabıta memuru alımı yapacağına dair duyuru az önce Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde yayımlandı.

"ZABITA MEMURU ALIMI İÇİN BAŞVURU YAPACAK ADAYLARDA KPSS ŞARTI ARANACAK"

Zabıta memuru alımıyla ilgili, "Ümraniye Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alınacaktır." ifadelerine yer verilirken, alım için kontenjan dağılımı ve puan şartları şu şekilde oldu :

Zabıta memuru alımı için başvuru yapacak adayların , KPSS ile ilgili şartların yanı sıra başvuru özel ve genel şartlarını dikkatle incelemesi gerekiyor.

MERİÇ BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MEMURU ALACAK

Meriç Belediye Başkanlığına personel alınacak.

Edirne Meriç Belediye Başkanlığı tarafından bir memur alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanda belediye bünyesinde farklı kadrolarda istihdam etmek üzere 6 adet memur alımı yapılacağına yer verildi. İlana göre alınacak personellerin 1 'i Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, 1 'i Tahsildar, 2 'si İtfaiye Eri, 1 'i Zabıta Memuru ve 1 'i memur kadrosunda istihdam edilecek. KPSS puanı ile yapılacak personel alımı için adayların aşağıdaki şartları taşıyor olması istendi.

DİĞER ZABITA MEMURU ALIMI HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN.