İş Bankası'ndan Uygun Faizle İhtiyaç Kredisi (Hesaplama ve Başvuru)

Türkiye İş Bankası tarafından yapılan açıklamada 2.20 faiz oranından vatandaşlara ihtiyaç kredisi verilmeye başlandığına yer verildi. İşte ihtiyaç kredisi faiz oranı, kredi hesaplaması ve başvuru sayfası.

İş Bankası'ndan Uygun Faizle İhtiyaç Kredisi (Hesaplama ve Başvuru)

İş Bankası ihtiyaç kredisi hesaplaması.

Türkiye İş Bankası tarafından yapılan açıklamada uygun faizle ihtiyaç kredisi verilmeye başlandığına yer verildi.

Vatandaşların en çok merak ettiği konu, ihtiyaç kredisinde en uygun faizi veren bankanın hangisi olduğunu araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak İş Bankası ihtiyaç kredisinin detaylarına ve geri ödeme miktarlarına yer verdik.

FAİZ ORANI 2,20 

İş Bankası tarafından müşterilere verilen ihtiyaç kredisinde faiz oranı 2.20 olarak belirlendi. Bu orandan verilen faizle vatandaşlar 50 bin TL 'ye kadar kredi çekebiliyor. 

10 bin TL kredi çekecek vatandaşa 2.20 seviyesinden faiz oranı sunuluyor. Bu orandan kredi çeken bir kişi , 12 ay vade ile yapacağı geri ödemelerde her ay 983 TL ödeme yapacak ve bankaya toplamda 11 bin 797 TL geri ödeme yapacak.

10 bin TL kredide 24 ay vadede ise faiz oranı yine 2.20. Her ay vatandaş bankaya 567 TL ödeyecek ve toplamda 13 bin 627 TL ödeme yapacak.

20 BİN TL

20 bin TL kredi çekecek vatandaşa da 2.20 faiz oranı sunuluyor ve 24 ay vadede vatandaşın geri ödemesi şu şekilde;

24 ay vade için geri ödeme miktarı da şu şekilde;

BAŞVURU

İhtiyaç kredisi başvurusu internet üzerinden ve İş Bankası şubelerinden alınmaktadır.  Aşaıdaki linki kopyalayıp yeni sekmede açın ve ihtiyaç kredisi başvurunuzu yapın.

https://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/krediler/kredi-hesaplama/Sayfalar/kredi-hesaplama.aspx#Taksit_ihtiyac

Kamubulteni.com  |  Ankara