İnternet Zammı Cep Yakacak! En Ucuz Paket 600 Liraları Görüyor

Türk Telekom, internet abonelik ücretlerine zam yaptı. En ucuz internet paketi 585 TL olurken zamlı tarife 1 Ekim’den itibaren geçerli olacak.

İnternet Zammı Cep Yakacak! En Ucuz Paket 600 Liraları Görüyor

Türk Telekom, internet abonelik fiyatlarına zam yaptı. Yapılan açıklamada, 1 Ekim’den itibaren bireysel ve kurumsal internet ücretlerine 200 liraya kadar zam yapılacağı duyuruldu.Gerçekleştirilen zammın, taahhüdü bulunan abonelikleri kapsamayacağı ifade edilirken en ucuz internet tarifesi ise 585 TL olarak belirlendi.

Tarifelere Zam Güncellemesi Geldi

Konuya ilişkin Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, "1 Ekim 2023 tarihinden itibaren; Evde/İşte İnternet tarifelerinin liste fiyatı, Yalın/Alo erişim liste fiyatı ve Alo dakika paketlerinin liste fiyatı, Statik IP liste fiyatı ve Tek Seferlik İşlem ücretlerinde (devir, hat dondurma, hat kapama) güncelleme yapılacaktır. Bahse konu liste fiyatı güncellemelerinden, sadece taahhütsüz durumda olan müşterilerimiz etkilenecek olup, taahhütlü müşterilerimiz taahhüt süreleri boyunca herhangi bir fiyat değişikliğinden etkilenmeyecektir. Taahhütsüz müşterilerimiz de avantajlı kampanyalarımıza katılarak hiçbir fiyat değişikliğinden etkilenmeden kullanımlarına devam edebilirler" ifadelerine yer verildi.

Zamlı Tarifede Paket Fiyatları

Türk Telekom'un internet sitesinde yer alan güncel tarife fiyatları şu şekilde:

internet-1.jpg

internet-3.jpg

internet-2.jpg