Gram-Çeyrek Altın Yükseldi (12 Haziran Güncel Döviz Kuru ve Altın Fiyatları)

Piyasalar bugüne hareketli başladı. Merkez Bankası 'nın faiz açıklaması beklentisi döviz kurlarında yükselişe neden olurken altın fiyatları da yükselişe geçti. İşte güncel döviz kuru ve altın fiyatları.

Gram-Çeyrek Altın Yükseldi (12 Haziran Güncel Döviz Kuru ve Altın Fiyatları)

Son dakika haberi: Dolar ve gram-çeyrek altın yükselişe geçti.

Geçtiğimiz hafta düşüşe geçen dolar kuru ile altın fiyatlarında bu hafta yükseliş görülüyor. Önceki güne paralel başlayan döviz kurları ile altın fiyatları bugün yükselişe geçti. 

GRAM ALTIN FİYATI

Geçtiğimiz hafta düşen altın fiyatları , önceki gün dalgalı bir seyir gösterdi. Sabah saatlerinde 247 TL seviyesini gören gram altın öğle saatlerinde 244 TL '^ye kadar gerilemişti. Bugün ise gram altın yükseldi. Sabah saatlerinde 246 TL seviyesinde olan gram altın şu sıralar 250.73 TL seviyesinde seyrediyor. 

ÇEYREK ALTIN FİYATI

Gram altınla birlikte çeyrek altın fiyatında da yükseliş yaşandı. Kapalı çarşıdan alınan son dakika bilgilerine göre çeyrek altın 400 TL 'ye alınıp 409 TL 'ye satışa sunuluyor. 

22 AYAR BİLEZİK FİYATI

Kapalı çarşıda 22 ayar bilezik 227,50 TL 'den alınıp 229.50 TL 'den satışa sunuluyor. 

CUMHURİYET ALTINI FİYATI

Cumhuriyet altını ise kapalı çarşıda 1659 TL 'ye alınıyor ve 1684 TL 'ye satışa sunuluyor. 

DOLAR KURU

Önceki gün düşüşe geçen ve 5,77 TL seviyesine kadar gerileyen dolar kuru, bugün piyasaların açılması ile birlikte yükselişe geçti. Serbest piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre dolar kuru , 5,83 TL seviyesini gördü. 

Dolar kurunda gün içindeki değişim grafiği şu şekilde;

EURO KURU DA YÜKSELİŞE GEÇTİ

Dolar kuru ile paralel olarak euro kuru da yükselişe geçti. Önceki gün 6.55 TL seviyesinde olan euro kuru, sabah saatlerinden itibaren yükselişe geçti ve 6,61 TL seviyesini gördü.