Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Bugün Açıkladı Açıkladı! İşçi Maaşlarına Yüzde 40 Zam

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin,  toplu iş sözleşmesinin ardından açıklamalarda bulundu.  Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Hak İş'e bağlı Hizmet-İş sendikası toplu iş sözleşmesini imzaladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Bugün Açıkladı Açıkladı! İşçi Maaşlarına Yüzde 40 Zam

Hak İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, toplu iş sözleşmesinin ardından,  ekonomideki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin zor zamanları geride bırakacağını söyleyen Arslan, "Evet Ağustos ayında yapılan büyük saldırıya rağmen, milletimizin dayanışması, devletimizin milletle bütünleşmesi ile bir dayanışma örneği vererek o krizi hep birlikte önledik. Hala bunun artçıları devam ediyor. Millet iradesi de ortaya koydu ki bütün bu krizlere rağmen bu millet, bu sorunların üstesinden gelecek. Önceki gün Sayın Maliye Bakanımızla uzun bir görüşmemiz oldu. Kendisinin bize verdiği detaylı rakamlardan anlaşılıyor ki önümüzdeki süreç bizim için güzel günlerin yakın olduğunu gösteriyor." ifadelerini kullandı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, belediyenin işçi maaşları konusunda tüm imkanları zorladığını, belediyedeki personellerden en düşük ücret alan işçinin asgari ücretin 1000 TL fazlasını alacğaını söyledi. Fatma Şahin, "Bütün fırsatları ve imkanları zorladık. Adaletsiz kalkınma olmaz. Eşit işe eşit ücret vereceksiniz. Milletin cebi rahatlayacak. Başını yastığa koyunca çocuğuyla ilgili bir kaygısı olmayacak. Çünkü başında Recep Tayyip Erdoğan var, çünkü başında AK Parti var.Gece saat 24.00'te zamlı maaşları ceplerine girecek." dedi.