Fed Kararı Öncesi Dolar Dalgalandı-İşte Fed Eylül Ayı Toplantı Tarihi ve Faiz Kararı Saati

Dolar kurunda son durum nedir? Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Dolar , Fed 'in faiz kararı sonrası yükselir mi yoksa düşer mi? İşte detaylar.

Fed Kararı Öncesi Dolar Dalgalandı-İşte Fed Eylül Ayı Toplantı Tarihi ve Faiz Kararı Saati

Fed faiz kararı bekleniyor.

Amerikan Merkez Bankası tarafından bir açıklama yapıldı. Açıklamada 17-18 Eylül 'de Politika Faizi için toplantı yapılacağına yer verildi. Tüm dünyanın merakla beklediği Eylül ayı toplantısı için geri sayımda son saatlere girilirken Fed 'in faiz kararını ne zaman saat kaçta açıklayacağı merakla beklenmeye başladı. 

DOLAR KURUNDA SON DURUM

Fed 'in faiz kararı öncesi dolar kuru dalgalı seyrini sürdürüyor. Sabah saatlerinde 5.74 TL seviyesine kadar çıkan dolar kuru  , öğleden sonra düşüşe geçti ve 7.72 TL seviyesinde sabitlendi. 

MERKEZ BANKASI 'NIN FAİZ KARARI SONRASI DÜŞMÜŞTÜ

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası 'nın geçtiğimiz hafta Perşembe günü aldığı faiz indirimi kararı sonrası dolar kuru , 5.85 TL seviyesinden 5.65 TL 'ye kadar düşmüştü. 

FED FAİZ KARARI 18 EYLÜL 'DE

Amerikan Merkez Bankası Fed, Eylül ayı toplantılarına bugün başlayacak. Türkiye saatine göre akşam başlayacak toplantının ikinci kısmı da yarın yapılacak.

18 Eylül 'de yapılacak toplantı sonrası Fed , faiz kararını TSİ 21.00 'da açıklayacak.

DOLAR YÜKSELİR Mİ DÜŞER Mİ?

Fed 'in faiz kararı sonrası dolar kurunun nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor. Geçtiğimiz 31 Temmuz günü faiz indirimi açıklaması gelmiş ve dolar kuru , 21.15 gibi düşüşe geçmişti. 2-3 kuruşluk düşüş sonrası dolar kuru ,22.00 'da 10 kuruşluk bir artış göstermişti. 

FED FAİZ KARARI AÇIKLANDIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN