Ev Almak İsteyenler için Yeni Kampanya! 120 Ay Vade ile Konut Kredisi Veren Bankalar Belli Oldu

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar son zamanlarda konut kredisi faizleriyle ilgili şikayetlerini arttırmış durumda. Her ne kadar konut faizlerinin düşürüldüğüne yönelik haberler sık sık gündeme gelse de hali hazırda 100 bin TL'ye kadar kredi çekmek isteyen vatandaşlar yüzde 1.28 oranında faizlerle karşı karşıya kalabiliyor.

Ev Almak İsteyenler için Yeni Kampanya! 120 Ay Vade ile Konut Kredisi Veren Bankalar Belli Oldu

Ev Almak İsteyenler için Yeni Kampanya! 120 Ay Vade ile Konut Kredisi Veren Bankalar! En Düşük ve En Yüksek Faiz Oranları 

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar son zamanlarda konut kredisi faizleriyle ilgili şikayetlerini arttırmış durumda. Her ne kadar konut faizlerinin düşürüldüğüne yönelik haberler sık sık gündeme gelse de hali hazırda 100 bin TL'ye kadar kredi çekmek isteyen vatandaşlar yüzde 1.28 oranında faizlerle karşı karşıya kalabiliyor. 120 Ay 100 Bin TL Konut Kredisi çekmek isteyen vatandaşlar için şu an en uygun kredi Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından veriliyor. Yüzde 1.28 oranındaki faizlerle 100 bin TL kredi çeken bir vatandaş 1.635 TL ile 120 ayda borcunu geri ödeyebilir.  Halkbank'dan kredi çekmek isteyen vatandaşlar yüzde 1.49 oranında faiz oranıyla karşı karşıya kalabiliyor. Vatandaşlar, Yapıkredi Bankasında 100 bin TL Kredi için yüzde 1.59 oranında faiz ödemek durumunda kalabilir. 

ANADOLUBANK'IN FAİZ ORANLARI DUDAK UÇUKLATIYOR

TEB, Kuveytttürk, Garanti Bankası, İNG Bank, Türkiye İş Bankası, Ziraat Katılım, Odeabank, Fibabanka, Albaraka, Burgan Bank, Denizbank ve Anadolubank da 120 ay vadeli konut kredisi kampanyası başlatmış durumda. An itibariyle en yüksek faiz oranı Anadolubank'da gözüküyor. 100 bin TL kredi çeken vatandaşın 120 ay vadeye bunu bölmesi halinde geri ödeyeceği tutar 318 bin lirayı buluyor.

FAİZLERLE İLGİLİ SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Faiz oranlarıyla ilgili düşüncelerinizi bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.