Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Meclisin Açılmasını Bekliyor

Milyonlarca vatandaşı doğrudan ya da dolaylı yoldan etkileyeceği belirtilen Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili yeni çalışma olacak mı, EYT önümüzdeki dönem meclise gelecek mi, muhalefet partileri ve iktidar partilerinin EYT konusundaki düşünceleri neler? Tüm bunlar ve daha fazlası kamu bülteni haber sitesinde.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Meclisin Açılmasını Bekliyor

Emeklilikte yaşa takılanlar TBMM'nin açılmasıyla birlikte sorunlarının tekrar gündeme getirilmesi ve çözümüne yönelik adım atılmasını bekliyor. geçtiğimiz ayların en çok konuşulan konularından birisi haline gelen ve muhalefet partilerinin tamamının seçim vaatleri arasında yer alan EYT ile ilgili TBMM'ye 2 kez önerge geldi , fakat bu önergeler reddedilmişti. 

MHP'nin EYT konusunda 24 Haziran'dan önceki tutumuyla , 24 Haziran'dan sonraki tutumunun değiştiğini söyleyen muhalefet partileri, EYT düzenlemesinin TBMM'den geçememesindeki en büyük unsur olarak MHP'yi gösterirken, Milliyetçi Hareket Partili yetkililer EYT ve Şartlı ceza indirimi gibi meselelerin aceleye getirilemeyeceğini, konunun üzerinde ısrarla duracaklarını söylüyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği ise zaman zaman çeşitli mitingler yaparak seslerini duyurmaya çalışıyor. Önümüzdeki dönem EYT'lilerle ilgili bir çalışma olup olmayacağı ise hala netleşmiş değil. EYT konusundaki düşüncelerinizi sayfanın altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA