Emeklilere Bayram İkramiyesi için Geri Sayım Sürüyor!

2019 Yılında Ramazan Bayramı Ne Zaman kutlanacak? emeklilere bayram ikramiyesi tarihleri belli oldu mu? sorularının yanıtı ve çok daha fazlası kamu bülteni haber sitesinde.2019 Ramazan Bayramı 4 Haziran'da başlayacak Ramazan Bayramı'nın ilk günü 4 Haziran, 2. Günü 5 Haziran, 3. Günü 6 Haziran'da müslüman alemince kutlanacak. Ramazan ayı 6 Mayıs 2019 tarihinde başlayacak. Emeklilere geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ve Kurban Bayramları öncesinde 1000'er TL ikramiye verilecek.  

Emeklilere Bayram İkramiyesi için Geri Sayım Sürüyor!

2019 Ramazan Bayramı 4 Haziran'da başlayacak Ramazan Bayramı'nın ilk günü 4 Haziran, 2. Günü 5 Haziran, 3. Günü 6 Haziran'da müslüman alemince kutlanacak. Ramazan ayı 6 Mayıs 2019 tarihinde başlayacak. Emeklilere geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ve Kurban Bayramları öncesinde 1000'er TL ikramiye verilecek.  

2 BİN LİRA VERİLECEK

İkramiye ödemeleriyle ilgili takvim daha sonra SGK tarafından açıklanacak. Emeklilerin bayram ikramiyeleri bayramdan önce hesaplarda olacak.  Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren düzenleme geçtiğimiz yıl hayata geçmiş, emeklilere her yıl dini bayramlarımız öncesinde 1000 TL ikramiye verilmesine karar verilmişti. 2019 yılında emekliler toplam 2 bin lira ikramiyeyi ceplerine koyacak. Emeklilere bu yıl ilk ikramiye Ramazan Bayramı'ndan önceki tarihlerde muhtemelen Mayıs ayının sonunda ödenecek, ikinci ikramiye ödemesinin ise Ağustos ayı başlangıcında verilmesi bekleniyor. İkramiye ödemeleriyle ilgili son karar SGK tarafından verilecek ve tarihler yine SGK'nın resmi internet sayfaları ve resmi kurumlar aracılığıyla kamuoyu ile paylaşılacak.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA