Döviz ve Altında Son Durum Nedir? İşte Dolar/TL Grafiği

Son dakika haberi: Dolar ve altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. İşte YSK 'nın İstanbul kararı sonrası piyasalarda son durum ve dolar ile altın fiyatları.

Döviz ve Altında Son Durum Nedir? İşte Dolar/TL Grafiği

Dolar ve altın da son durum.

Önceki gün YSK İstanbul seçimleri için kararını verdi ve sadece Büyükşehir belediye başkanlığı seçimlerinin yenilenmesi yönünde kararını aldı. Bu kararın ardından piyasalar bir anda hareketlendi ve dolar ile altın fiyatları fırladı.

Önceki güne 5.97 TL seviyesinden başlayan dolar kuru, piyasaların kapanma saatine doğru 6.01 TL seviyesine geldi. YSK 'nın İstanbul kararının ardından ise dolar bir anda 6.14 TL seviyesine fırladı ve dünü 6.08 TL seviyesinden kapattı.

Bugün de güne yükselişle başlayan dolar kuru, sabah saatlerinde 6.10 TL seviyelerinde seyrederken öğle saatlerine doğru bir anda fırladı ve 6,18 TL seviyesini gördü.  Daha sonra bir miktar düşen dolar kuru, ğiyasaların kapanması ile 6,14 TL seviyesine geldi. İşte doların gün içindeki değişim grafiği >>

EURO DA FIRLADI

YSK kararı öncesi 6,70 seviyesinde olan euro kuru da bir anda fırladı ve  dün 6,82 TL seviyesine geldi. Bugün ise Euro kuru 6,87 seviyesine geldi. İşte eurodaki değişim grafiği >>

ALTIN

Altın fiyatları da bir anda yükseldi. Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre gram altın şu sıralar 253,30 TL seviyesinde seyrediyor. Çeyrek altın ise 404 TL 'ye alınıp 413 TL 'den satışa sunuluyor. 

İşlte altın fiyatları >>

1000 TL BUGÜN NE OLDU?

Bugün 1000 TL 'lik dolar alan 11 TL, euro alan 9 TL, gram altın alan 12 TL kar etti.