Dolarda Sert Yükseliş-29 Mart 2019 Güncel Döviz Kuru ve Altın Fiyatları

Son dakika haberi: Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre dolar kuru , sert şekilde yükselişe geçti. İşte döviz kuru ve altın fiyatlarında son durum.

Dolarda Sert Yükseliş-29 Mart 2019 Güncel Döviz Kuru ve Altın Fiyatları

Son dakika haberi: Dolar sert yükseldi.

Son günlerde dalgalı bir seyir içöine giren dolar kuru, önceki gün bir miktar düştü. Dün sabah saatlerinde 5.38 TL seviyesine kadar gerileyen dolar kuru , günü yükselişle sürdürmüştü. Yükselişe geçen dolar kuru önceki gün 5.40 TL seviyelerinde seyretmişti. 

Bu sabah ise dolar güne 5.50 TL seviyesinden başladı. Öğle saatlerinde ise dolar sert şekilde yükseldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre dolar kuru 5.65 TL seviyesine kadar yükseldi. 

İşte dolar kurunda 1 günlük değişim >>

Analistler teknik açıdan dolarda 5.67 TL'nin direnç konumunda bulunduğunu ifade ederken, 5.50 TL'nin destek olarak izleneceğini kaydetti.

Doların dünyada en çok işlem gören 6 adet yerel para biriminin karşısındaki değerini gösteren dolar endeksi, yüzde 0.05 yükselişle 96.80 seviyesinde, Euro/dolar paritesi ise şu dakikalarda 1.1229 seviyelerinde bulunuyor.

10 yıllık gösterge tahvilin bileşik faizi yüzde 18.66 seviyesinde, 2 yıllık gösterge tahvilin bileşik faizi yüzde 21.28 seviyesinde bulunuyor.

EURO DA YÜKSELİŞE GEÇTİ?

Dolar kuru ile paralel olarak Euro kuru da güne yükselişle başladı. 6,24 TL seviyesinden güne başlayan Euro kuru, öğle saatlerinde 6,34 TL seviyesine kadar yükseldi. 

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM

Altın fiyatları da son haftalarda yükselişe geçti. Geçtiğimiz haftalarda 225 TL seviyelerinde olan gram altın , bu haftaya 235 TL seviyesinde başlamıştı. Gram altın şu sıralar 233 TL seviyesinden kapalı çarşıda işlem görüyor.

Çeyrek altın ise kapalı çarşıda 373 TL seviyesinden alınırken 392 TL seviyesinden satışa sunuluyor. İşte diğer altın cinslerinde son durum.

ALTIN FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ DÜŞECEK Mİ?