Dolar Yükseldi-24 Nisan Güncel Döviz Kuru ve Altın Fiyatları

Son dakika haberi: Dolar kurundaki yükseliş devam ediyor. Merkez Bankası 'nın kritik kararı öncesi yükselişini sürdüren dolar kurunda son durum haberimizde.

Dolar Yükseldi-24 Nisan Güncel Döviz Kuru ve Altın Fiyatları

Son dakika haberi: Dolar güne yükselişle başladı.

Merkez Bankası 'nın kritik açıklaması öncesi dolar kuru yükselişini sürdürüyor. Önceki gün 5.81 TL seviyesinde seyreden dolar kuru , bugüne yükselişle başladı ve 5.86 TL seviyesine kadar yükseldi. 

Doların dünyada en çok işlem gören 6 adet yerel para biriminin karşısındaki değerini gösteren dolar endeksi yüzde 0.03 yükselişle 97.35 seviyesinde, Euro/dolar paritesi ise şu dakikalarda 1.1212 seviyelerinde bulunuyor.

Gece yarısı 5.82 TL seviyesine seyreden dolar kuru, piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre 5.8613 TL seviyesine kadar yükseldi.  İşte dolar kurunun gece yarısından bu yana değişim grafiği >>

EURO DA YÜKSELİŞTE

Dolar kurunun yanı sıra Euro kurunda da yükseliş devam ediyor. 6,53 TL seviyesinden önceki günü kapatan euro kuru , sabah saatlerinde 6,55 TL seviyesine kadar yükselirken , edinilen son dakika bilgilerine göre 6,5742 TL seviyesine geldi.

Gece yarısı 6,54 seviyesinde olan euro kurunun değişim grafiği şu şekilde;

ALTIN FİYATLARI YATAY SEYREDİYOR

Döviz kurları yükselişe geçerken altın fiyatlarında yatay seyir devam ediyor. Dün 238 TL seviyesine kadar gerileyen gram altın , bugüne 239 TL seviyesinden başladı. Kapalı çarşı'da çeyrek altın 389 lira, Cumhuriyet altını 1.595 liradan satılıyor.