Dolar Yine Yükselmeye Başladı (9 Kasım Güncel Döviz Kuru ve Altın Fiyatları)

Son dakika haberi: Amerikan Merkez Bankasının faiz kararı sonrası dolar kuru bir miktar yükselti. İşte piyasalarda son durum ve döviz kuru ile altın fiyatları.

Dolar Yine Yükselmeye Başladı (9 Kasım Güncel Döviz Kuru ve Altın Fiyatları)

Son dakika haberi: Önceki gün Fed faiz kararını açıkladı. Bu kararın ardından dolar kuru güne yükselişle başladı.

Piyasaların büyük merakla beklediği karar önceki gün akşam saatlerinde geldi. Amerikan Merkez Bankası Fed, yaptığı açıklamada faizleri sabit tuttuğunu duyurdu. Fed 'in faiz kararının ardından doların güne nasıl başlayacağı merak edildi.

Haftaya düşüle başlayan ve ABD'nin İran yaptırımlarından Türkiye 'yi muaf tutması sonrası gittikçe düşen dolar kuru, son 3 ayın en düşük seviyesi olan 5.30 seviyesine kadar geriledi. Bu gerilemenin ardından dolar bir miktar yükseldi ve önceki günü 5,45 seviyesinde kapattı. 

Piyasaların kapanmasının ardından Fed faiz kararlarını açıkladı. Açıklanan faiz kararları sonrası doların güne nasıl başlayacağı merak ediliyordu. Haftanın son günü 9 Kasım 2018 Cuma günü piyasalar açılınca dolar kuru bir miktar yükseldi.

Saatler 10,45 'i gösterdiğinde dolar kuru 5,48 seviyesine kadar geldi. 

SAAT 12,40'TA DOLAR YİNE YÜKSELDİ

Öğle saatlerinde dolar kuru 5.50 seviyesini aştı ve 5.52 'ye kadar geldi. Euro ise 6,23 seviyesine kadar yükseldi

ALTIN FİYATLARI

Kapalı çarşıdan alınan son dakika bilgilerine göre altın fiyatları da bir miktar yükseldi. Alınan son bilgilere göre çeyrek altın, gram altın ve cumhuriyet altını fiyatları şu şekilde;

Kamubulteni.com  | Ankara