Dolar ve Altın Fiyatları Yeniden Yükselişe Geçti-14 Şubat 2019 Güncel Fiyatları

Döviz kuru ve altın fiyatları yeniden yükselmeye başladı. Dolar, euro, gram ve çeyrek altın fiyatlarında son durum kamubulteni.com 'un haberinde. İşte detaylar.

Dolar ve Altın Fiyatları Yeniden Yükselişe Geçti-14 Şubat 2019 Güncel Fiyatları

Son dakika haberi: Dolar ve altın fiyatları yeniden yükselmeye başladı.

Geçtiğimiz haftayı düşüşle kapatan dolar kuru, yerel seçimlerin yaklaşması ile gerginleşen iç siyaset nedeniyle bu haftaya yükselişle başladı. Mnceki haftayı 5,22 TL seviyesinden kapatan dolar kuru bugün 5,30 TL seviyesine kadar yükseldi. Öğle saatlerinden sonra dolar kuru 5,3060 TL seviyesine kadar geldi ve bu seviyede seyrini sürdürüyor. 

Küresel piyasalarda dolar, ABD'de çekirdek enflasyonun güçlü seyrini sürdürmesinin ve Avrupa'da beklentilerin altında gelen sanayi üretimi verisinin desteğiyle Euro karşısında üç ayın zirvesine yakın seyrederken, Euro/dolar paritesi ise şu dakikalarda 1.1283 seviyelerinde bulunuyor.

Dolar kurunun yanı sıra Euro da yükselişe geçti. Önceki hafta 5,85 TL seviyesine kadar gerileyen euro kuru bugün 5,9920 TL seviyesine geldi.

ALTIN FİYATLARI DA YÜKSELİŞE GEÇTİ

Döviz kurlarının yanı sıra altın fiyatları da yükselişe geçti. 221 TL seviyesinde olan gram altın fiyatı bugün 222 TL seviyesine kadar yükseldi ve bu seviyede sabitlendi. 

Gram altının yanı sıra çeyrek altın fiyatı da yükseldi ve 355 TL seviyesine geldi. Diğer altın türleri ise şu şekilde;

Kamubulteni.com  | Ankara