Dolar ve Altın Fiyatları Düştü-İşte Güncel Döviz Kuru ve Altın Fiyatları

Son dakika haberi: Dolar ve altın fiyatlarında bir anda düşüş yaşandı. Edinilen son dakika bilgilerine göre gram altın ve dolar kuru yükseldi. İşte son durum.

Dolar ve Altın Fiyatları Düştü-İşte Güncel Döviz Kuru ve Altın Fiyatları

Dolar ve altında sert düşüş.

Dolar kurunda ve altın fiyatlarında son haftalardaki hareketlilik devam ediyor. Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre dolar kuru ile altın fiyatları sabah saatlerindeki dalgalı seyrini düşüş eğilimine bıraktı. 

DOLAR NE KADAR?

Serbest piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre dolar kuru, güne 5,88 TL seviyesinden başlamış ve öğle saatlerine kadar bu seviyede devam etmişti. Öğle saatlerinde gelindiğinde sert bir düşüş gösteren dolar kuru, 5,88 TL seviyesinden 5,83 TL seviyesine geriledi.

İşte dolar kurunun gün içindeki değişim grafiği >>

EURO KURU NE KADAR?

Kapalı çarşıdan alınan bilgilere göre Euro kuru da düşüşe geçti. Sabah saatlerinde 6,60 TL seviyesinde seyreden euro kuru şu saatlerde 6,53 TL seviyesinde seyrediyor. 

İşte euro kurunda gün içindeki değişim grafiği >>

GRAM ALTIN NE KADAR?

Kapalı çarşıda sabah saatlerine 255 TL seviyesinden başlayan gram altın , öğle saatlerine kadar 254-255 TL seviyelerinde seyretti. Kapalı çarşıdan alınan son dakika bilgilerine göre gram altın 252 TL seviyesine kadar geriledi ve şu sıralarda 252 TL 'den işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Kapalı çarşıda gram altın fiyatları ile paralel olarak çeyrek altın fiyatları da düşüşe geçti. Bir miktar düşen çeyrek altın , 403 TL 'den alınıp 412 TL 'den satışa sunuluyor. 

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Kapalı çarşıda Cumhuriyet altını fiyatlarında da düşüş yaşandı. Edinilen son dakika bilgilerine göre 1 Cumhuriyet altını 1673 TL 'den alınıp 1698 TL 'den satışa sunuluyor. 

22 AYAR BİLEZİK FİYATI NE KADAR?

22 Ayar bilezik fiyatlarında da düşüş yaşandı. 231 TL 'den alınan 22 ayar bilezik 232.5 TL 'den satışa satılıyor.