Dolar ve Altın Düşüşe Geçti-10 Mayıs Güncel Döviz Kuru ve Altın Fiyatları

Son dakika haberi: Dolar ve altın fiyatlarında önceki günlerde yaşanan sert yükseliş yerini düşüşe bıraktı. İşte piyasalarda son durum ve güncel döviz kuru ile altın fiyatları.

Dolar ve Altın Düşüşe Geçti-10 Mayıs Güncel Döviz Kuru ve Altın Fiyatları

Dolar ve altın düşüşe geçti.

YSK 'nın İstanbul kararı sonrası bir anda fırlayan dolar kuru, önceki gün daha da yükseldi ve 6,28 TL seviyesini gördü. 2019 ylının rekorunu önceki gün kıran dolar kurunun yükselişi , merkez bankasının hamleleri sonrası frenlendi.

Hamleler sonuç vermeye başladı ve doların ateşi düşmeye başladı. Önceki günü 6,24 TL seviyesinden kapatan dolar kuru bugüne düşüşle başladı. Sabah saatlerinde piyasaların açılması ile dolar kuru 6,15 TL seviyesine düştü. Öğle saatlerine doğru yaklaşılırken dolar kurundaki düşüş devam etti ve 6,12 TL seviyesini gördü.

İşte dolardaki değişim grafiği >>

EURO DA DÜÜŞE GEÇTİ

Dolar kuruna paralel olarak euro kuru da önceki gün rekor kırmış ve 7 TL seviyesini aştı. 7 TL seviyesini önceki gün aşarak 2019 yılının rekorunu kıran Euro kuru bugüne düşüşle başladı. 6,95 TL 'ye düşerek güne başlayan euro kuru öğle saatlerine doğru yaklaşılırken euro kuru 6,86 TL seviyesine kadar geriledi. 

İşte euro kurundaki değişim grafiği >>

ALTIN FİYATLARI

ABD ile Çin arasındaki gerilim nedeniyle altın fiyatları da yükselişe geçti. Önceki gün gram altın 257 TL seviyesine kadar yükseldi. Dünü de bu seviyeden kapatan altın fiyatı sbah saatlerinde düşüşe geçti. 

Öğle saatlerine doğru gram altın 252 TL seviyesine geriledi. Çeyrek altın 412 TL 'ye kapalı çarşıda alınırken 421 TL 'ye satışa sunulmaya başlandı.