Dolar Haftaya Nasıl Başladı? İşte 12 Kasım Güncel Döviz Kurları ve Altın Fiyatları

Döviz kuru ve altın fiyatları haftaya nasıl başladı? Çeyrek, gram, yarım ve Cumhuriyet altını fiyatlarında son durum nedir? 1 dolar ne kadar?

Dolar Haftaya Nasıl Başladı? İşte 12 Kasım Güncel Döviz Kurları ve Altın Fiyatları

Son dakika haberi: Dolar ve altın fiyatlarında son durum !

Geçtiğimiz hafta Amerika birleşik Devletleri 'nden gelen faiz arttırımı söylentileri sonrası artışa geçen dolar kuru, 5,30 TL seviyesinden yükselişe geçmişti. Ancak söylentiler doğru çıkmadı ve Amerikan Merkez Bankası Fed, faizi sabit tuttu.

Faiz artış beklentisinin boşa çıkması sonrası dolar kuru, 5,47 lira seviyesinde sabitlendi ve geçtiğimiz haftayı bu seviyeden kapattı. 12 Kasım Pazartesi günü piyasalar açıldı ve döviz kurunda küçük bir artış meydana geldi. 

Geçtiğimiz haftayı 5,47 TL seviyesinden kapatan dolar kuru, bugüne de 5,47 seviyesinden başladı. Öğle saatlerine kadar bir miktar artan dolar kuru, 5,48 TL seviyesinde sabit kalmaya başladı. 

Dolar kuru ile paralel olarak son dönemlerde düşen Euro kuru ise dolarla birlikte bir miktar yükseliş gösterdi.  6.2274 TL seviyesine kadar çıkan Euro, piyasada 6.1789 TL seviyesinde sabitlendi.

ALTIN FİYATLARI

Kapalı çarşıdan alınan son dakika bilgilerine göre de Altın fiyatları, son dönemlerdeki yatay seyrini sürdürüyor. Çeyrek altın haftaya 340 TL seviyesinden başladı. Gram altın ise 212 TL seviyesinde işlem görüyor. İşte altın piyasasında son durum:

Kamubulteni.com  | Ankara