Dev Otobüs Firması Pamukkale Turizm Konkortado İstedi

56 senedir faaliyetlerini sürdüren Türkiye'nin köklü otobüs firmalarından Pamukkale Turizm de konkordato talebinde bulundu.

Dev Otobüs Firması Pamukkale Turizm Konkortado İstedi

3500 kişiye işveren firmanın resmi internet sayfasından yapılan açıklamalara göre, seferlerde herhangi bir değişiklik olmayacak. Cafer Sadık Bababalım tarafından kurulan Pamukkale Turizm geçtiğimiz gün İzmir Ticaret Mahkemesine başvuru yaparak konkortado talep etti.

Pamukkale Turizm için 3 aylık geçici mühlet kararı verildi. Şirket faaliyetlerinin denetiminin sağlanması maksadıyla geçici konkardato komiser heyeti de atandı.

Şirket resmi internet sayfasından konkortadı ile ilgili, "Pamukkale Turizm olarak 56 yıl önce Denizli'de Bababalım ailesi tarafından kurulduk. İçinde bulunduğumuz ekonomik şartların yarattığı olumsuzluklar sonucu borçlarımızı yapılandırmak zorunlu hale geldi. Bu kısa yapılandırma ve planlama sürecinde amacımız, 3.500 çalışanımız, aileleri, iş ortaklarımız, yolcularımızdan oluşan tüm Pamukkale Turizm ailesinin haklarını korumak ve yolumuza çok daha sağlam adımlarla devam etmektir.eferlerimizde hiçbir değişiklik olmayıp, normal seyrinde devam edecektir. Ülke ekonomimize istihdam sağlamayı ve yolcularımızı sevdiklerine ulaştırmayı aynı sorumluluk bilinci ile sürdüreceğiz. Sevgi ve güven ile yıllardır bizi tercih eden, 7'den 70'e tüm yolcularımızın bu geçici süreçte de bizleri yalnız bırakmayacaklarına inancımız tamdır." ifadelerine yer verildi.