Darısı Emeklilere: O Personellere 6120 TL Banka Promosyonu Müjdesi

Sağlık çalışanlarının banka promosyonu süreci devam ediyor. Promosyon ödemesi için son haber Antalya 'dan geldi. Sağlık çalışanlarına 5 yıllık süreçte 6 bin 120 TL promosyon ödemesi yapılacak.

Darısı Emeklilere: O Personellere 6120 TL Banka Promosyonu Müjdesi

Sağlık personellerine 6 bin 250 banka promosyonu.

Antalya İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı hastaneler/ağız diş sağlığı merkezleri bünyesinde çalışan personellere banka promosyonu verilecek. 5 yıllık  süreç için yapılan açık arttırma usulü ihalede ilk teklifler şu şekildeydi:

  • Ziraat Bankası 45 TL,
  • Denizbank 25.75 TL,
  • Halkbank 50 TL,
  • Yapı Kredi 50 TL,
  • Akbank 55 TL,
  • İş Bankası 50 TL,
  • Vakıflar Bankası 25 TL

DENİZ VE VAKIFLAR BANKASI İHALEDEN ÇEKİLDİ

İlk turdaki teklifleirn ardından ikinci tura geçildi. İkinci tura geçilirken Denizbank ile Vakıfbank ihaleden çekildi. 

ZİRAAT VE YAPI KREDİ SONA KALDI

İhale devam etti ve  bankalar tekliflerini arttırdı. Son tura ise sadece Ziraat ve Yapı Kreid Bankası kaldı. Nefeslerin tutulduğu son turda Yapı Kredi 'nin teklifi 100 TL oldu. Bu teklif sonrası Ziraat yetkilileri bir mola aldı ve mola sonrası tekliflerini 101 TL olarak açıkladı. 

Bu teklifi gören Yapı Kredi 102 TL teklifini yaptı ve ihaleyi kazandı. 

5 yıllık süreç için Yapı Kredi ile sözleşme imzalandı.

İhale sonrası Sağlık Sen İl Başkanı Kuluöztürk bir açıklama yaptı ve  “Sendika olarak çalışanlarımızın hakkını her kulvarda aramaya ve savunmaya devam ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ihaleyle çalışanlarımız açısından güzel bir kazanım daha elde ettik. Sağlık çalışanlarımız maaş promosyonu olarak 6 bin 120 lira alacaklar. Umarım tüm kesimlere hayırlı olur. Geride bıraktığımız toplu sözleşme görüşmelerinde masadan elimiz boş ayrılmıştık. Fakat bu kez masanın kazananı sağlık çalışanları oldu. İnşallah, genel merkezimizin de destekleriyle ilerleyen günlerde çalışanlarımızı mutlu edecek yeni kazanımlara imza atmayı sürdüreceğiz” dedi.

DARISI EMEKLİLERİN BAŞINA

2020 yılında emekliler için banka promosyonu süreci başlayacak. 2020 yılının ilk aylarında başlayacak süreçte 3 yıllık sözleşme imzalanacak. Tüm bankalar , emeklilere maaşları kadar ödeme yapacak. 

Emekliler 2020 yılında banka promosyonu ödemesi miktarlarının artmasını istiyor.

BANKA PROMOSYON HABERLERİNDEN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA