BBP Genel Başkanı Destici: Tanzim Satış Kalıcı Çözüm Değil

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat'in konuğu oldu. Burada ekonomi ve gündemdeki meselelere ilişkin değerlendirmelerde bulunan BBP Genel Başkanı Destici, Tanzim satışın çözüm olmadığını, kalıcı olamayacağını söyledi. 

BBP Genel Başkanı Destici: Tanzim Satış Kalıcı Çözüm Değil

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat'in konuğu oldu. Burada ekonomi ve gündemdeki meselelere ilişkin değerlendirmelerde bulunan BBP Genel Başkanı Destici, Tanzim satışın çözüm olmadığını, kalıcı olamayacağını söyledi. Büyük Birlik Partisi'nin 3 Şubat'ta açıkladığı seçim beyannamesinde tarım politikaları ve tanzim satış benzeri çözümler olduğunu fakat an itibariyle uygulanan yöntemin kalıcı olmadığını söyleyen Mustafa Destici, " . Biz, şunu ifade ettik, bize teslim edilecek yerel yönetimlerde biz çiftçiyi destekleyeceğiz, dolayısıyla da değerinden malı alacağız, değerinden satılması noktasında ve vatandaşımızın pahalı almaması noktasında bu tür satış yerleri oluşturacağız, bu tür işleri yapan esnaflarımızı destekleyeceğiz diye ifade ettik." şeklinde konuştu.

BU KALICI BİR ÇÖZÜM DEĞİL

BBP Lideri , "Şimdi şöyle bu kalıcı çözüm değil, bizim de ilk 3 Şubat'ta yerel seçimlerle ilgili beyannamemizi açıkladığımızda buna benzer bir vaadimiz vardı fakat bizimki daha farklı. Biz, şunu ifade ettik, bize teslim edilecek yerel yönetimlerde biz çiftçiyi destekleyeceğiz, dolayısıyla da değerinden malı alacağız, değerinden satılması noktasında ve vatandaşımızın pahalı almaması noktasında bu tür satış yerleri oluşturacağız, bu tür işleri yapan esnaflarımızı destekleyeceğiz diye ifade ettik. Ama buradaki, seçim öncesi bir problemi çözmeye yönelik bir tedbir olarak ortaya çıktı.  Tabi bunun kalıcı olması zaten mümkün değil. Burada önemli olan temel problemleri çözmek, vatandaşımız her şeyi görüyor , her şeyin farkında" dedi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA