Bayram Öncesi Kredi Kampanyası: Düşük Faizle 60 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi-SMS'le Başvuru

Kurban Bayramı 11 Ağustos 2019 günü idrak edilecek. Bayrama kısa süre kala Vakıfbank 'tan bir açıklama geldi ve ihtiyaç kredisinde kampanyanın başladığına yer verildi. İşte Vakıfbank 'ın düşük faizli 60 ay vadeye kadar vatandaşlara sunduğu kredi kampanyası.

Bayram Öncesi Kredi Kampanyası: Düşük Faizle 60 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi-SMS'le Başvuru

Vakıfbank 'tan ihtiyaç kredisi kampanyası.

Kurban Bayramı 'nın yaklaşması ile birlikte vatandaşların masrafları gittikçe arttı. Masrafları artan ve borçları da biriken vatandaşlar, borçlarını kapatmak, en azından Kurban Bayramı 'na biraz rahat girebilmek, çocukların yüzünü güldürmek istiyor. 

Masrafları karşılamak, çocuklarına mutlu bir bayram geçirtmek isteyen vatandaşlar, bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarını araştırmaya başladı. 

Bayramı 'ın yaklaşması ile birlikte Vakıfbank, vatandşlar için ihtiyaç kredisinde kampanyaya gitti. SMS ile başvuru yapılabilecek ihtiyaç kredisinde 60 aya kadar vade seçeneği bulunuyor. Kredi vatandaşlara 1,78 faizle veriliyor. 

MEMURLAR-EMEKLİLER-ÖZEL SEKTÖR ÇALIŞANLARI

Vakıfbank 'ın ihtiyaç kredisinden faydalanabilmek için başvuru sahiplerinin kamu personeli, emekli veya özel sektörde çalışıyor olması gerekmektedir. 

VAKIF ŞUBELERİNDEN BAŞVURU

İhtiyaç kredisi başvuru yapmak isteyen vatandaşlar banka şubelerine giderek müracaatını yapabilir ve krediyi çekebilirler. 

SMS İLE KREDİ BAŞVURUSU

Banka şubelerinin yanı sıra Vakıf, SMS ile kredi başvurusunu da alıyor. SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen emekli, özel sektör çalışanları ve memurların aşağıdaki şekilde mesajı yollaması gerekmektedir. 

"Aralarında birer boşluk bırakarak KREDI, T.C. Kimlik No., Aylık Gelirinizi yazıp 5724’e sms gönderebilirsiniz."

Örnek: KREDI 11111111111 3000

VADELER 

İhtiyaç kredisi çekecek vatandaşlara vade seçenekleri şu şekilde sunuluyor:

  • Aylık eşit taksitli,
  • Artan taksitli
  • Azalan taksitli
  • 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli,
  • 3 ayda bir eşit taksitli, 
  • Son taksit balon ödemeli,
  • Değişken taksitli olarak geri ödeyebilirsiniz.

10 BİN TL İÇİN GERİ ÖDEME

60 ay vade ile 10 bin TL ihtiyaç kredisi çekecek vatandaş , her ay 315 TL ödeyecek ve toplamda 18 bin 919 TL geri ödemiş olacak. 

36 ay vade ile 10 bin TL çekecek vatandaş aylık 417 TL taksit ödemesi yapacak ve toplamda bankaya 15 bin 18 TL ödeme yapmış olacak.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA