Bakan Soylu 10 Bin Bekçi Alımı İçin Tarih Verdi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı son dakika açıklamasında, 10 bin bekçi alımı için tarih verdi. Bakan 7 bin bekçi alımı için seçim sürecinin devam ettiğini söylerken yeni alım için de bilgi verdi.

Bakan Soylu 10 Bin Bekçi Alımı İçin Tarih Verdi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan son dakika bekçi alımı açıklaması geldi.

 Polis Akademisi Arnavutköy Pomem 2018 - 21. Dönem Mezuniyet Töreni'ne katılan İçişleri Bakanı süleyman Soylu, yeminlerini eden ve göreve başlayan polis memurlarına seslendi.

BEKÇİ ALIMLARIYLA İLGİLİ TÜM GELİŞMELERİ TAKİP ETMEK,  BEKÇİ ADAYLARIYLA BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK İÇİN KAMU BÜLTENİ UYGULAMASINI İNDİRMEYİ UNUTMAYIN. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

Polis memurlarını mezuniyetlerinden dolayı tebrik eden ve görevlerinde başarılar dilen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni dönem bekçi alımı hakkında da bir açıklama yaptı. Bakan Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği talimat ile bekçi alımına başladıklarını belirtirken, geçtiğimiz yıl binlerce bekçi alımı olduğu, bu yıl da 7 bin bekçi alımı için sınav sürecinin devam ettiğini söyledi. Bakan Soylu açıklamasının devamında yeni bekçi alımının da Casinoslot ne zaman olacağını söyledi.

Bakan, 7 nim bekçi alımı için sürecin tamamlanmasının hemen ardından 10 bin bekçi alımı için ilana çıkacaklarını söyledi. Bu açıklamaya bakacak olursak yeni dönem bekçi alımı için Ekim-Kasım döneminde ilana çıkılması bekleniyor. 

İLAN YAYIMLANDIĞI ANDA HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI TELEFONUNUZA İNDİRİN.

BEKÇİ ALIMI GENEL ŞARTLARI

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • En az lise veya dengi okul mezunu olmak, 
  • En az 167 cm boyunda olmak ve beden kitle indeksi 18 (dâhil) ile 27 (dâhil) arasında olmak. 
  • Başvuru yaptığı il sınırları içerisinde en az bir yıldır ikamet ediyor olmak,
  • Askerliğini yapmış olmak, 
  • 18 yaşını tamamlamış ve 31 yaşından gün almamış olmak, 

ADAYLARIN TALEPLERİ

Siz de aşağıda bulunan yorum kısmından yeni alımlar hakkında talep ve düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA