Bahçeli'den Bedelli Askerlik Açıklaması: Hükümete Tepki

MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli'den bedelli askerlik hakkında bir son dakika açıklaması geldi. Bedelliyi olumlu bulan Bahçeli, bu konuda hükümete bir de eleştiride bulundu.

Bahçeli'den Bedelli Askerlik Açıklaması: Hükümete Tepki

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kıbrıs ve bedelli askerlik açıklaması geldi.

Yaptığı son dakika açıklamasında Devlet Bahçeli, "Kıbrıs; 'çözüm oldu olmadı', 'anlaşma sağlandı sağlanmadı' karmaşasına havale edilemeyecek büyük bir değerdir, nitekim tarih ve hatıralarımızın kalp atışıdır." ifadelerini kullandı.

DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞANLAR...

MHP Genel Başkanı Bahçeli Kıbrıs'ın Türk kalacağnı e bunu değiştirmeye çalışanların hayat boyu mahcubiyet yaşacağını söyleyerek şu ifadeleri kullandı: "Kıbrıs Türk'tür, Türk kalacaktır. Bu gerçek değişmeyecek, değiştirmeye yeltenenler ademe mahkum olacaklar, hayat boyu mahcubiyet yaşayacaklardır."

GÖBEK BAĞIMIZI KESECEK GÜCÜMÜZ VAR

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Bahçeli açıklamasını şu Bahis Siteleri şekilde sürdürdü "İki kesimli, adaletin ve eşitliğin paydasında buluşmuş iki toplumlu bağımsız Kıbrıs Cumhuriyeti'ne ulaşılırsa ne ala, aksi halde kendi göbek bağımızı kesecek gücümüz, kendi ayaklarımız üzerinde duracak takat ve özgüvenimiz hamd olsun vardır, yeri geldiğinde bu gösterilecektir."

BEDELLİ ASKERLİK HAKKINDA FLAŞ ÇIKIŞ

MHP lideri Devlet Bahçeli, son günlerin gündem konusu bedelli askerliğe de değindi ve hükümete bir konuda tepki gösterdi. Bahçeli, bedelli askerliği olumlu bulduğunu belirtirken 28 günlük eğitim süresini eleştirdi. Bahçeli açıklamasını şu ifadelerle sonlandırdı:

"Bedelli askerliğin çıkmasını olumlu görüyor, gereğinin yapılmasını arzu ediyorum. Ancak 28 günlük teorik eğitim de nedir? Bedelliden istifade edecek kardeşlerimiz 28 günde deyim yerindeyse 'yaylalar yaylalar' türküsünü bile öğrenemeyeceklerdir."

23 TEMMUZ'DA TBMM'DE GÖRÜŞMELER BAŞLAYACAK

Hazırlanan bedelli tasarısı 23 Temmuz'da Meclise sunulacak ve TBMM'de görüşmeler başlayacak.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA