Araç Sahiplerini Üzen Açıklama: Zam Geliyor

Son dakika haberi: Araç sahiplerini üzen bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada motorin ve benzin fiyatlarına zam geleceğine yer verildi. Benzine 16 kuruş , motorine 11 kuruş zam geliyor.

Araç Sahiplerini Üzen Açıklama: Zam Geliyor

Son dakika haberi : Benzin ve motorine zam geliyor.

Habertürk 'ün son dakika olarak aktardığı bilgiye göre hafta başında motorin ve benzin fiytlarına zam geleceğine yer verildi.

ARAÇ SAHİPLERİNE KÖTÜ HABER

Araç sahiplerini üzen son dakika haberinde  , Uluslararası piyasalarda yükselen ürün fiyatları , dolar kurunun yükselişe geçmesi nedeniyle benzin ve motorin fiyatlarına zam geleceğine yer verildi. 

Benzin ton fiyatının 565 dolar seviyesinden 575 dolar seviyesine çıkması , pompaya zam olarak yansıyacak. 26 Ağustos 2019 günü gece yarısından sonra benzin fiyatına 16 kruuşluk bir zam geleceği bildirilirken motorin fiyatına da 11 kuruşluk zam geleceğine yer verildi. 

Benzin , bu zamla birlikte Ankara 'da 6,83 TL 'ye satılacak. İstanbul 'da ise benzin 6,69 TL 'den satılacak. İzmir 'de ise zamla birlikte benzin 6,83 TL 'ye çıktı. Motorin de 11 kuruşluk artışla İstanbul 'da 6,28 TL seviyesine çıkacak. Ankara 'da ise motorin 6,37 TL 'ye çıktı. İzmir 'de ise motorin 6.39 TL 'ye çıkacak.

BENZİN

MOTORİN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA