Amazon Türkiye Resmen Faaliyetlerine Başlıyor!

Hepsiburada.com'un en büyük rakibi olacağı öngörülen Amazon Türkiye yarın resmen Türkiye'deki faaliyetlerini başlatıyor.  

Amazon Türkiye Resmen Faaliyetlerine Başlıyor!

Dünyanın en büyük online alışveriş platformlarının birisi olan ve Türkiye'deki pazara hızlı girmeye hzaırlanan Amazon, yarından itibaren resmi faaliyetlerine başlıyor.

Türkiye'nin Orta Doğu, Afrika ve Asya için geçiş ve depo noktası olarak kullanılabileceğini, stratejik öneminin büyük olduğunu fark eden şirket bir süredir bölgesel çalışmalarını hızlandırmıştı. Türkiye'deki online alışveriş pazarını da yakından takip eden Amazon'un kendi Canlı Bahis kargo ağını da kurması bekleniyor.

Amazon'un herhangi bir kargo firmasını satın almasından ziyade kendi kargo ağı çalışmasını getirmesi, kargo firmaları açısından da rekabeti arttıracağa benziyor. Hepsiburada, sahibinden.com gibi büyük online alışveriş sitelerinin en büyük rakiplerinden olması beklenen Amazon Türkiye'nin kaliteli çalışması durumunda sektörün canlanması ve daha fazla istihdam , kaliteyi beraberinde getirmesi bekleniyor.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA