Altın Bu Ay Ne Kadar Değer Kazandı? Gram Altın, Çeyrek Altın Fiyatları, Tam Altın ve Bilezik Fiyatları

Gram altına bu ay yatırım yapan vatandaşlar ne kadar kazanç elde etti, altın fiyatlarındaki yükseliş devam edecek mi? 22 ayar Bilezik fiyatları ve tam altın fiyatları kamu bülteni haber sitesinde. 

Altın Bu Ay Ne Kadar Değer Kazandı? Gram Altın, Çeyrek Altın Fiyatları, Tam Altın ve Bilezik Fiyatları

Gram Altın Bu Ay Ne Kadar Değer Kazandı? Gram Altın, Çeyrek Altın Fiyatları, Tam Altın ve Bilezik Fiyatları 

Gram altına bu ay yatırım yapan vatandaşlar ne kadar kazanç elde etti, altın fiyatlarındaki yükseliş devam edecek mi? Bilezik fiyatları ve tam altın fiyatları kamu bülteni haber sitesinde. 

GRAM ALTIN 17 TEMMUZ GÜNCEL FİYAT

Gram altın Temmuz ayına 251 TL ile giriş yapmıştı. An itibariyle 258 TL'den işlem gören Gram Altın, geçtiğimiz haftaya nazaran 0.97 oranında değer kazandı. Geçtiğimiz yılın aynı döneminde ise gram altın 187 TL'den işlem görüyordu. 

ÇEYREK ALTIN GÜNCEL FİYATLARI

Çeyrek altın fiyatlarında da artış görülüyor. Temmuz ayına 411 TL'den giriş yapan çeyrek altın 5 Temmuz'da 410 TL'ye kadar düşerek son bir ayın en düşük seviyelerini test etmişti. An itibariyle çeyrek altın 423 TL'den işlem görüyor. Geçtiğimiz yılın aynı döneminde ise çeyrek altın 310 TL'den işlem görüyordu. Çeyrek altın yatırımcıları her bir çeyrek altın için senelik 100 TL'nin üzerinde kâr elde etmiş oldu. 

22 AYAR BİLEZİK FİYATLARI

22 Ayar bilezik fiyatları ise Temmuz ayında 229 TL ile başlamıştı. 5 Temmuz'da da benzer seviyelerde seyreden 22 ayar bilezik gram fiyatı an itibariyle 236 TL'den işlem görüyor. Geçtiğimiz yılın aynı döneminde ise 22 ayar bilezik gram fiyatı 171 TL idi.

Uzmanlar altın fiyatlarındaki artışın bir süre daha devam edebileceğini belirtiyor.