Almanya'ya 10 Bin İşçi Alımı (Vasıflı-Vasıfsız) Başvuru Ekranı Kapatıldı

Almanya'ya 10 bin yeni işçi alımı yapılacağına dair duyuru geçtiğimiz günlerde gelmişti. Binlerce adayın başvuru yaptığı ekran bugün kapatıldı.

Almanya'ya 10 Bin İşçi Alımı (Vasıflı-Vasıfsız) Başvuru Ekranı Kapatıldı

Türkiye'den büyük ilgi gören ilanın yayımlandığı internet sayfasının bugün kapatıldığı, ilana başvuru yapmak isteyen adayların ilgili sayfaya girdiğinde boş ekranla karşılaştığı bildiriliyor. OBM İnsan Kaynakları Ağının Türkiye'deki sayfasında, "Yer hizmetleri” konusunda binlerce kişiye istihdam sağlayan OBM A.Ş. artık Türkiye’de! Ankara ,İstanbul ve Antalya ofisleri ile faaliyetine başlayan OBM A.Ş, Almanya’da çok sayıda sektörde personel ihtiyacına Türkiye’den insan kaynağı temin ederek yeni bir çığır açıyor. Sektörlere göre farklı, dolgun ücretler, konaklama ve servis sunarak, binlerce Türk vatandaşına Almanya’da çalışma imkanı ve istihdam sağlamaya, Türk ekonomisine, işsizlik sorununa çözüm anlamında katkıya hazırlanıyor…

Vasıflı, vasıfsız tüm başvurular OBM A.Ş tarafından, Almanya’dan gelecek taleplere göre değerlendirilecek. Havalimanı yer hizmetleri dışında da belgeli TIR şoförlerinden, sağlık sektöründeki, hemşire ve doktorlara, tesisatçılardan, özel endüstriyel kaynakçılara kadar Almanya’da çok sayıda farklı sektörde Türk vatandaşına dolgun ücretlerle istihdam imkanı sunuyor. 20-45 yaş aralığında her Türk vatandaşı sağlık engeli olmadığı sürece www.obm-turkiye.com ‘a girip başvuru formunu doldurarak müracaat edebiliyor… OBM A.Ş yurt dışı istihdam sürecinde adaylardan kesinlikle hiçbir şekilde başvuru ücreti almıyor." ifadeleri yer alıyordu. Fakat bugün sayfaya giren adaylar aşağıdaki ekranla karşılaşıyor. Konuyla ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı.