Acil Para İhtiyacı Olanlara Müjde: Kredi Faizi Düştü İşte En Uygun Faiz

Acil paraya ihtiyacı olan vatandaşlar için son dakika açıklaması geldi. Bir banka ihtiyaç kredisinde faiz oranlarını oldukça düşürdü. İşte kredi faizi detayları.

Acil Para İhtiyacı Olanlara Müjde: Kredi Faizi Düştü İşte En Uygun Faiz

Fibabanka 'dan ihtiyaç kredisi müjdesi.

Son dönemlerde yaşanan ekonomik sorunlar , kış aylarına gelinmesi ile birlikte kışlık elbise ve yüksek gelecek doğalgaz faturalarını düşünen vatandaşlar, en uygun faizle kredi veren bankaları araştırmaya , faiz oranlarının ne olduğunu, çekilecek krediye göre geri ödeme miktarının ne olacağını araştırmaya başladı. Biz de kamubulteni.com olarak bu haberimizde ihtiyaç kredisindeki kampanya detaylarına yer verdik.

MERKEZ BANKASI ART ARDA FAİZ İNDİRDİ

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından son aylarda art arda indirimler yapıldı. Fed 'in de faiz indirimine gitmesi, bankaların kredilerde faizleri daha da aşağı çekmesini sağladı. 

FİBABANKA 'DAN BÜYÜK İNDİRİM

Fibabanka tarafından yapılan açıklamada ihtiyaç kredisi faiz oranlarında indirime gidildiğine yer verildi. Daha önce 1.30 seviyesinden veirlen ihtiyaç kredisinde faiz 1,05 'e kadar geriledi. 1,05 faizle kredi , 12 ay vadeye kadar çekilecek kredilerde veriliyor. 12 ay vadeyi geçen vatandaşlar 1,11, 1,20 gibi faiz oranları ile karşılaşıyor. 

Faizin 1,05 'e gerilemesi sonrası vatandaşlar , çekilecek krediye ve vade sayısına göre ne kadar geri ödeme yapacaklarını araştırmaya başladı. İşte o hesaplama:

5 BİN TL İÇİN

5 bin TL ihtiyaç kredisini 12 ay vade ile çekecek bir vatandaş, ayda 451 TL taksit ödemesi yapar ve 1 ayın sonunda bankaya 5418 TL ödeme yapmış olur. 

10 BİN TL İÇİN

10 bin TL ihtiyaç kredisi çekmek isteyen bir vatandaş, 12 ay vade için ayda 903 TL taksit ödemesi yapılacak ve bankaya toplamda 10 bin 837 TL ödeme yapılacak.

15 BİN TL İÇİN

15 bin TL ihtiyaç kredisi çekecek vatandaşlar , 12 ay boyunca her ay 1354 TL taksit ödemesi yapacak ve bankaya toplamda 16 bin 256 TL ödeme yapmış olacak.

25 BİN TL İÇİN

25 bin TL ihtiyaç kredisi çekecek vatandaş, 12 ay boyunca her ay bankaya 2257 TL taksit ödemesi yapacak ve bankaya toplamda 27 bin 94 TL ödeme yapmış olacak.

50 BİN TL İÇİN

50 bin TL ihtiyaç kredisi çekecek bir kişi, 12 ay boyunca bankaya her ay 4515 TL taksit ödemesi yapacak ve toplamda 54 bin 188 TL ödeme yapmış olacak.

İhtiyaç kredisi başvurusu için size en yakın banka şubesine müracaat edebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA