ABD Dolarının 1 Yıllık Değişimi! Temmuz Ayı Güncel Dolar, EURO Fiyatları

ABD Doları an itibariyle piyasalarda 5,6 TL civarında işlem görürken, EURO fiyatları ise bir önceki güne nazaran yüzde 0.18 değer kazanarak 6.39 TL seviyelerinde işlem görüyor. ABD Doları, geçtiğimiz sene ABD ile yaşanan krizin ardından 7 TL bandına kadar gelmişti. Dolar ve euro fiyatlarında son bir yıl içerisinde neler yaşandı? Detaylar ve çok daha fazlası kamu bülteni haber sitesinde.

ABD Dolarının 1 Yıllık Değişimi! Temmuz Ayı Güncel Dolar, EURO Fiyatları

ABD Dolarının 1 Yıllık Değişimi! Temmuz Ayı Güncel Dolar, EURO Fiyatları

ABD Doları an itibariyle piyasalarda 5,6 TL civarında işlem görürken, EURO fiyatları ise bir önceki güne nazaran yüzde 0.18 değer kazanarak 6.39 TL seviyelerinde işlem görüyor. ABD Doları, geçtiğimiz sene ABD ile yaşanan krizin ardından 7 TL bandına kadar gelmişti.

Doviz.com tarafından paylaşılan grafiğe göre, Geçtiğimiz yılın aynı dönemine bakıldığında ise 1 ABD Doları 4.7 TL'den işlem görüyordu. Temmuz ayına 5.65 TL ile giriş yapan ABD Dolar Kuru, 4 Temmuz 2019 tarihinde son bir ayın en düşük seviyelerini görmüştü. Son 30 gün içerisindeki en yüksek değer ise geçtiğimiz ayın 21'inde görüldü. Geçtiğimiz haftaya göre dolar %0.29 oranında değer kaybetti. Fakat geçtiğimiz yıla bakıldığında dolardaki artış 1 TL Civarında.

Yaşanan ekonomik süreçte Euro kurunda da benzer bir yükseliş ve düşüş ivmesi yaşandı. Geçtiğimiz yılın aynı döneminde 1 Euro 5.57 TL civarında işlem görüyordu.