5 Bin 135 TL'lik Rekor Banka Promosyonu

Sağlık personellerinin 201-2020 promosyon ödemeleri için illerde ihaleler , açık arttırmalar yapılmaya başlandı. Gaziantep 'te yapılan açık arttırmada sağlık çalışanlarına tek seferde 5 bin 135 TL promosyon verilmesi kararı çıktı.

5 Bin 135 TL'lik Rekor Banka Promosyonu

Promosyon ödemesi için kıran kırana mücadele.

Gaziantep 'te sağlık personelleri için promosyon ödemesi ihalesi yapıldı.  Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı yaptığı açıklamada, Türkiye'de en yüksek promosyon ihalesinin yapıldığını söyledi. 

Arayıcı, düzenlenen promosyon ihalesine göre Gaziantep şehrinde  görev yapmakta olan sağlık çalışanlarına tek seferde 5 bin 135 TL promosyon ödemesi alacağını ifade etti.

11 bin 740 sağlıkçıyı ilgilendiren ihale  düzenlendi.  6 banka katıldığı ve açık artırma usulü ile yapılan ihale büyük mücadeleye sahne oldu.  Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Serdar Sarıfakı başkanlığını yaptığı ihalede en yüksek teklif Ziraat Bankası 'ndan geldi.

5 bin 135 TL 'lik teklif veren banka , ihalenin kazanan tarafı oldu. 

Sendika şube başkanı Arayıcı, promosyon ödemeleri ile ilgili bir açıklama yaptı ve "Sağlık-Sen Gaziantep Şubesi olarak promosyon ihalesi öncesi gerçekleştirdiğimiz yoğun çabanın sonucu oluşan rekabet ortamının ürünü olarak Türkiye'de en yüksek promosyon ihalesine imza attık. Her zaman üyelerinin menfaatleri için çaba gösteren Sağlık-Sen Gaziantep Şubesi, promosyon ihalesinde de farkını ortaya koyarak, üyelerine en yüksek promosyonu almasına katkı sunmuştur. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. İhale sonucu göre, sağlık çalışanları 5 yıllığına 5 bin 135 lira promosyon alacak. Bu para tek seferde ödenecek. Hem sağlık çalışanlarına hem de ihaleyi kazanan Ziraat Bankasına hayırlı olsun" dedi.

EMEKLİLER İÇİN DE AYNISI YAPILSIN

Emeklilerin 3 yıllık promosyon sözleşmesi sona eriyor. Yeni promosyon ödemesi için araştırmalara başlayan emeklilere 450 TL 'ye kadar promosyon ödemesi yapılmaktadır. Bankacılık hizmetlerinden de faydalanılması ve arkadaşını bankaya getirenlere verilen ödemeler ile bir emekli en fazla 900 TL promosyon ödemesi alabilmektedir. 

İhale yöntemi ile yapılan promosyonda sağlık çalışanlarına yüksek ödeme yapılacak. Açık arttırma yönteminin emekli promosyon ödemeleri için yapılması isteniyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA