3600 Ek Gösterge Zammında Son Dakika Gelişmesi

3600 ek gösterge zammı için son dakika açıklaması geldi. Açıklamada Çalışma Bakanlığı 'nda kritik toplantının yapıldığına yer verildi.

3600 Ek Gösterge Zammında Son Dakika Gelişmesi

Son dakika : 3600 ek gösterge açıklaması geldi.

Sabah Yazarı Faruk Erdem bir son dakika açıklamasında bulundu. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Erdem , 3600 ek gösterge ile ilgili gelen son dakika bilgisini kamuoyu ile paylaştı.

Twitter adresi üzerinden açıklama yapan Erdem , "Şu sıralarda @ailevecalisma bakanlığı bürokratları 3600 ek gösterge artışı üzerindeki çalışmalarla ilgili toplantı yapıyor. İzlemeye devam ediyoruz." dedi.

Diğer memurlarla bilgi alış verişi için TIKLA KATIL

HÜKÜMETTEN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Hükümet Sözcüsü Ömer Çelik geçtiğimiz hafta düzenlenen basın toplantısında ek gösterge düzenlemesi ile ilgili "Bu konudaki yaklaşımız pozitif bir yaklaşımdır. Herhangi bir şekilde negatif ele aldığımız konu yok. Bu düzenlemede çalışılan konu, bunun ekonomik disiplinle uygun takvime yerleştirilmesi. İkincisi personel sisteminde meslekler arası dengeler gözetilerek bunun yapılması. Ekonomik faaliyetin mali disiplin içinde uygun bir takvime yerleştirilmesi ve meslekler arası dengeler gözetildiği için bütünsel bir çalışma yapılıyor. Zamanlaması Sayın Bakan tarafından açıklanacaktır. Bu konuda zaten karar verilmiştir. Pozitif yaklaşımımız sürmektedir" ifadelerini kullanmış ve çalışmaların olumlu yönde devam ettiğini aktarmıştı.

EK GÖSTERGE HABERLERİNDEN ANBEAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN